Stiri

Samsung Galaxy A52s, câteva randări înainte de lansarea oficială

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Informații noi despre Samsung Galaxy A52s au apărut pe piață. Modelul și-a dezvăluit culorile în care va fi disponibil, printre altele. Avem mai multe informații, în cele ce urmează.

Randări pentru Samsung Galaxy A52s

Noul model Samsung Galaxy A52s va fi disponibil în patru variante de culoare. Acestea au fost denumite astfel: Awesome Black (negru), Awesome Mint (mentă), Awesome Purple (mov) și Awesome White (alb).

Potrivit informațiilor culese în ultima vreme, device-ul ar urma să fie dezvăluit în India. Înainte de lansare totuși, câteva randări important sunt deja disponibile pe internet.

Potrivit tipsterului Roland Quandt (@rquandt), culorile enunțate mai sus vor fi culorile în care device-ul va fi disponibil pe piață.

Totodată, randările arată o configurație cu patru camere pe partea din spate a dispozitivului. Partea frontală are cadre subțiri în jurul ecranului tactil. Camera frontală este amplasată într-un decupaj perforat pe afișaj. Partea dreaptă a telefonului are butoanele de volum ale telefonului, dar și un buton de alimentare.

Samsung Galaxy A52s va beneficia de aportul procesorului Snapdragon 778G și va avea două variante de memorie RAM: 6GB și 8GB RAM. Se pare că va rula din fabrică Android 11 și va avea inclusiv opțiunea NFC. Prețul său, deși nu este unul confirmat oficial de către producător, va încele de la 434 de euro.

O scăpare care ne ajută foarte mult este și cea de pe site-ul GeekBench, care ne confirmă faptul că Samsung Galaxy A52s va avea un procesor octa-core la bord, cu frecvență maximă de 1.8Ghz. Telefonul a bifat 771 de puncte în testele single core și 2788 de puncte în testul multi-core.

Mai multe surse confirmă că dispozitivul va avea o memorie de 8 GB RAM. Cu toate acestea, s-ar putea să existe mai multe variante RAM atunci când handsetul va fi lansat oficial pe piață. Momentan, nu există nimic oficial despre momentul în care va fi lansat telefonul și în ce regiuni va fi el disponibil.