Stiri

Samsung Galaxy A51s 5G si Galaxy A71s 5G – detalii oficiale si specificatii tehnice

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Samsung Electronics lucreaza la lansarea a doua noi terminale din sectorul 5G. Conform presei de specialitate ar fi vorba despre Samsung Galaxy A51s 5G si Galaxy A71s 5G, device-uri din zona mid-range, care au fost deja vazute in mediul online.

Este vorba despre doua telefoane care continua profilul smartphone-urilor clasice lansate deja pe piata si care se afla la vanzare in Romania.

Daca esti interesat de varianta 4G a modelului Samsung Galaxy A71, am cautat pentru tine cea mai buna oferta. O gasesti momentan la eMag, acolo unde poti achizitiona acest telefon mobil Samsung Galaxy A71, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G, Black la suma de 1.849 de lei, cu o reducere de 15% fata de pretul initial al telefonului.

Tot la eMag, ai telefon mobil Samsung Galaxy A51, Dual SIM, 128GB, 4GB RAM, 4G, Prism Blue, unul dintre cele mai interesante si mai bune telefoane din zona mid-range ca raport calitate pret. Device-ul poate fi achizitionat acum pentru numai 1.399 de lei. Iti poti planifica livrarea si coletul va ajunge la tine exact atunci cand il soliciti tu, iar pentru asta vei plati doar 18 lei in plus.

Sa revenim insa la noile modele cu conectivitate 5G despre care presa internationala scrie deja ca sunt in lucru. Vorbim, mai jos, despre Samsung Galaxy A51s 5G si Samsung Galaxy A71s 5G.

Samsung Galaxy A51s 5G si Samsung Galaxy A71s 5G – detalii oficiale si specificatii tehnice via GeekBench

Asadar, inca doua smartphone-uri 5G de la Samsung sunt pe cale sa fie lansate oficial. Este vorba despre aceste doua telefoane din seria A de la Samsung, telefoane la care se pare ca producatorul lucreaza deja intens si care se anunta doua adevarate lovituri pe piata mid-range.

Intre timp, ambele telefoane au facut o vizita pe site-ul GeekBenck pentru cateva teste de performanta, detaliu care ne permite sa aruncam deja o privire asupra configuratiilor lor.

Modelul Samsung Galaxy A51s 5G are numele de de cod SM-A516V. Listarea sa de pe site-ul GeekBench ii dezvaluie deja o parte dintre specificatiile sale tehnice, astfel ca am aflat deja ca smartphone-ul va rula din fabrica Android 10, cu interfata OneUI2.0 deasupra. El va fi propulsat spre performanta de un procesor de la Qualcomm, care este denumit „lito”, ceea ce inseamna ca device-ul va avea chipsetul Qualcomm Snapdragon 765 5G la bord. Asta inseamna ca Galaxy A51s 5G va fi sustinut de cel mai nou chipset de la Qualcomm, asociat cu o memorie de 6GB RAM. Conform testelor, modelul a bifat un scor de 622 de puncte in single core si de 1928 de puncte in testul multi-core.

Pe de alta parte, Galaxy A71s 5G are numele de cod SM-A716V si va rula de asemenea Android 10 din fabrica, cu interfata OneUI 2.0 deasupra.

Se pare ca si acest procesor va fi propulsat spre performanta de chipsetul Snapdragon 765 de la Qualcomm, procesor denumit de asemenea „lito” in specificatiile de pe GeekBench. In schimb, el va fi sustinut de o memorie RAM de 8GB! Din primele teste, Galaxy A71s 5G a bifat un scor de 626 de puncte in testul single core si de 1963 de puncte in testul multi-core.

Cu informatii noi despre cele doua modele de telefoane pe care le pregateste Samsung si care vor face parte din sectorul mid-range, dar vor avea conectivitate 5G la bord, vom reveni si noi, dupa lansarea oficiala.