Reviews

Samsung Galaxy A50s pret pentru Romania, specificatii, pareri si disponibilitate

Home  »  Reviews

catmobile

acum 5 ani

Samsung Electronics a confirmat că va lansa un nou telefon din gama Galaxy A Series în India în urmatoarele zile. Compania a început un concurs pentru modeleul A50s, așa că ne putem aștepta ca device-ul sa devina oficial în această săptămână. Samsung a lansat recent smartphone-ul Galaxy A10s în aceasta țară, iar modelele din seria A30 care au fost introduse împreună cu A50s luna trecută. Samsung Galaxy A20s a fost si el in prim planul zvonurilor de presa in ultimele ore, așa că ne putem aștepta ca si acest device să se lanseze alături de noul model Samsung Galaxy A50s.

Specificatii Samsung Galaxy A50s

6.4-inch (2340 x 1080 pixels) Full HD+ Infinity-U Super AMOLED display
Octa-Core (Quad 2.3GHz + Quad 1.7GHz) Exynos 9610 10nm processor with Mali-G72 GPU
4GB RAM with 64GB storage / 6GB RAM with 128GB Storage, expandable up to 512GB via micro SD card
Android 9.0 (Pie)
Dual SIM
48MP rear camera with LED flash, f/2.0 aperture, 5MP depth sensor with f/2.2 aperture, 8MP ultra-wide angle camera with f/2.2 aperture
32MP front camera with f/2.0 aperture
In-display Fingerprint sensor
Dimension:158.5 x 74.5 x 7.7mm; Weight: 169g
3.5mm audio jack, FM Radio
Dual 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 ac (2.4GHz + 5GHz), Bluetooth 5, GPS + GLONASS, USB Type-C
4000mAh battery with 15W fast charging

Pareri despre modelul Samsung Galaxy A50s

Modelul din seria A50s pe care il pregateste Samsung Electronics ar urma sa fie un smartphone dedicat zonei mid-range. Primele senzatii sunt ca device-ul va avea un decupaj de tip „picatura de apa” si o constructie foarte aproape de zona premium. Calitate, siguranta si modernism intr-un device care se vrea o lovitura pentru aceasta zona. Si are destule sanse sa fie asa.

Conform presei din Asia, pretul pentru care Samsung Galaxy A50s va putea fi achizitionat este de 290 de dolari pentru cea mai modesta dintre versiunile sale. Asta inseamna echivalentul a putin peste 1200 de lei. E drept, in Romania, modelul ar putea costa ceva mai mult daca adaugam si taxele aferente pe care le vor lua in calcul magazinele online si operatorii de la noi. La acesti bani insa, vom avea parte de un smartphone atractiv din punct de vedere al configuratiei.

Samsung Galaxy A50s

Samsung Galaxy A50s va miza pe un ecran bun, dotari foto de calitate, o baterie imensa, un sistem de operare nou si curat si ar urma sa fie echipat cu un scanner de amprente de tip in-display. 166 de grame cantareste modelul Samsung Galaxy A50s a carui grosime ajunge la 7.8 milimetri. El va fi echipat cu mufa audio pentru casti de 3.5mm, cu functia radio FM si va suporta conectivitate de tip 4G VoLTE. Este un terminal de tip dual SIM, echipat cu port de incarcare USB de tip C si cu tehnologie bluetooth de ultima generatie (v5.0). A50s are GPS cu optiunea GLONASS pentru o mai buna localizare si un acumulator de 4.000 de miliamperi, care beneficiaza de incarcare rapida la 15W.

In principiu, device-ul se va baza pe un ecran de 6.4-inch in diagonala, ecran a carui rezolutie va ajunge la 1560 x 720 pixeli. Nu este peisajul ideal pe care il asteptam din partea modelului Samsung Galaxy A50s. Display-ul are tehnologie Infinity-V Super AMOLED in spate si o rezolutie HD +. Ne-ar fi placut sa-l vedem cu o rezolutie Full HD+ la bord, dar compromisul pe care il face Samsung la acest capitol este cumva, de inteles. Marginile sale vor fi foarte subtiri (aproape insesizabile in lateral), in timp ce barbia (partea de jos) este singura ceva mai vizibila. Pe spate, observabili sunt senzorii foto si logo-ul Samsung. Constructia in schimb este una de buna calitate, cu finisaje premium si durabilitate evidenta. Geamul curbat si decupajul modern in stil waterdrop adauga un plus de calitate la nivel estetic. Si da, scannerul de amprente al modelului este in ecran.

Modelul Samsung Galaxy A50s va putea fi achizitionat in versiuni diferite de memorie. Astfel, cea mai slaba dintre versiuni va avea 4GB RAM si 64 GB pentru stocarea de date. Va exista insa si o varianta mai puternica de 6GB RAM si 128 GB pentru stocarea de date. Ambele versiuni vor putea fi extinse la nivel de memorie nativa pana la 512 GB via microSD. Daca esti interesat de achizitionarea unor carduri de memorie bune apeleaza la oferta CatMobile.

Din fabrica, Samsung Galaxy A50s ruleaza Android 9.0 Pie, un sistem de operare destul de clean, care ajuta modelul celor de la Samsung sa ofere o experienta software de cea mai buna calitate.

Sectorul foto este dominat de cei trei senzori ai modulului principal. In sensul ca senzorul de 48 de megapixeli cu LED Flash si apertura f/2.0 atrage toata atentia. Tot pe spate, descoperim un senzor de adancime de 5 megapixeli cu apertura f/2.2 si un al treilea senzor de 8 megapixeli cu apertura f/2.2. Frontal, modelul Samsung Galaxy A50s are un senzor de 32 de megapixeli cu care viitorul utilizator poate efectua selfie-uri de buna calitate, dar si sesiuni intense de video calling. Pentru segmentul mid-range, aceste dotari mi se par destul de potrivite.

Cam asa arata noul model Samsung Galaxy A50s, un device pe care gigantul sud-coreean se pregateste sa-l „arunce” pe piata in India in aceasta perioada. Comentati în sectiunea de mai jos daca aveti mai multe întrebari despre telefoanele Samsung (implicit si despre acest model), impartasiti-ne parerile sau experientele voastre si ramâneti la curent cu toate informatiile din lumea smartphone-urilor prin CatMobile.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 3 votes
Brand Name
Samsung
Product Name
Samsung Galaxy A50s
Price
$ 290