Stiri

Samsung Galaxy A41 are ecran Infinity-U si camera tripla cu senzor principal de 48 megapixeli

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Modelul Samsung Galaxy A51 a fost lansat oficial in luna ianuarie si ofera o performanta mid-range la pret foarte bun. Randarile din ultima vreme arata ca Samsung pregateste acum lansarea modelului Samsung Galaxy A41, un alt device din seria A, specific zonei mid-range.

Specificatii tehnice si pareri despre Samsung Galaxy A41. Cum va arata noul device al sud-coreenilor

Conform leaker-ului @onleaks, noul smartphone Samsung Galaxy A41 are ecran de tip Infinity U si vine cu o camera tripla la bord de 48 de megapixeli.

Device-ul are port USB de tip C pentru incarcarea rapida a bateriei sale. In partea de sus, Samsung Galaxy A41 este pregatit cu un decupaj de tip waterdrop. Acest nou model de smartphone este al treilea din seria A, dupa Galaxy A51 si Galaxy A71. Spre deosebire de celelalte doua dispozitive ale companiei Samsung, acest telefon are un display de tip Infinity-U, nu unul de tip Inifinity-O. Se pare ca speculatiile indica faptul ca diagonala displayului va fi una cuprinsa intre 6.0 si 6.1-inch, ceea ce va face ca dispozitivul sa aiba probabil o grosime de 8.9 milimetri, cu camera cu tot.

Pe partea sa din spate, Samsung Galaxy A41 va avea o camera foto destul de puternica. Aceasta este destul de evidenta prin dimensiuni si va fi echipata cu LED Flash. Senzorul principal va avea o rezolutie de 48 de megapixeli, in timp ce ceilalti doi senzori ai sai nu sunt momentan cunoscuti la nivel de specificatii tehnice.

Camera frontala in schimb va avea o rezolutie de 25 de megapixeli. In partea din dreapta a telefonului, conform imaginilor prezentate de sursa citata, vom avea pe Samsung Galaxy A41 un buton power dar si butoanele pentru volum. In partea de jos avem portul USB de tip C si mufa audio de 3.5 mm pentru casti. De asemenea, in partea de jos este prezent si difuzorul de tip grill.

La nivel de specificatii tehnice interne, se pare ca Samsung Galaxy A41 va fi echipat cu procesorul Helio P65 de la MediaTek, ceea ce trebuie sa recunoastem ca reprezinta o optiune surprinzatoare a producatorului sud-coreean. Device-ul va avea 4GB RAM la bord si se pare ca Samsung o sa ne ofere doua alternative: o versiune de 64GB si o alta versiune de 128GB. Samsung Galaxy A41 va rula din fabrica OneUI 2.0 bazat pe Android 10. Bateria noului model va avea o capacitate de 3.500 de miliamperi si va fi echipata cu tehnologie de incarcare rapida la 15W.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Samsung
Product Name
Samsung Galaxy A41