Reviews

Samsung Galaxy A2 Core pret, specificatii tehnice si detalii oficiale

Home  »  Reviews

catmobile

acum 5 ani

Cei de la Samsung au lansat un nou telefon din programul Android Go. Este vorba despre Samsung Galaxy A2 Core , un device low-cost, care desi are un aspect invechit se anunta a fi un terminal interesant pentru acest segment. Avem detalii despre el in cele ce urmeaza.

Samsung Galaxy A2 Core specificatii tehnice si pareri

La mai toate capitolele, Samsung Galaxy A2 Core o sa vi se para un telefon destul de modest. De fapt, pare destul de clar ca terminalul chiar este un terminal modest, dedicat pietelor emergente low – cost.

Noul telefon al celui mai puternic producator de terminale din Asia, Samsung Electronics, este incadrat in programul Android Go si este capabil de conectivitate 4G VoLTE. De asemenea, Samsung Galaxy A2 Core este un terminal dual-sim.

Ca aspect, remarcam constructia din plastic si aspectul „foarte invechit” al terminalului, care vine cu un ecran modest (tehnologie TFT) si cu margini foarte groase atat in partea de sus, cat si in partea de jos. Inscriptia Samsung se poate observa usor pe partea din fata, iar spatele ofera, dincolo de aceeasi inscriptie Samsung (ca si cum nu ne-a fi dat seama din prima privindu-l din fata) si modul foto al dispozitivului.

Ecranul lui Samsung Galaxy A2 Core are o diagonala de 5-inch si o rezolutie 950 x 540 pixeli. Este vorba despre un panel cu tehnologie TFT, destul de modest pentru cerintele pietei. Sub capota, Samsung a ales un procesor dezvoltat in house, modestul quad-core Exynos 7870, un procesor cu viteza maxima de 1.6 Ghz, cuplat cu 1 GB dedicat memoriei RAM si cu placa video Mali T830 GPU. Capacitatea de stocare a datelor ajunge la 16GB in versiunea standard, dar Samsung a inclus in configuratia terminalului posibilitatea de a introduce un card de memorie in slotul dedicat pentru microSD si mari astfel nivelul stocarii de date.

Samsung Galaxy A2 Core (1)

Marele avantaj al Samsung Galaxy A2 Core este sistemul de operare Android 9.0 Pie Go Edition. Este varianta optimista legata de acest telefon, care desi are o configuratie modesta reuseste sa puna in pagina cam toata suita de operatiuni a noului sistem de operare Android 9.0 Pie.

Samsung Galaxy A2 Core nu este lipsit de mufa audio pentru casti de 3.5 mm si nici de optiunea GPS cu AGPS si GLONASS. Terminalul vine cu Wi-Fi in standardele b/g/n, dar si cu bluetooth 4.2.

142 de grame are in greutate acest device, care are o grosime de 9.1 milimetri. Camera principala a device-ului are 5 megapixeli si vine cu deschidere f/1.9 si autofocus, in timp ce camera frontala are aceeasi rezolutie, dar o deschide f/2.2. Se adauga in plus functia Beauty Mode. La nivel de autonomie, Samsung Galaxy A2 Core se baeaza pe o baterie de 2.600 miliamperi.

Din primele informatii, Samsung Galaxy A2 Core va costa 75 de dolari. Este un terminal ciudat, care ne intoarce cumva in timp cand vine vorba de terminale. Marele avantaj este sistemul de operare Android Go pe Android 9.0 Pie care ii permite dispozitivului o serie de avantaje nesperate.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Samsung
Product Name
Samsung Galaxy A2 Core