Reviews

Samsung Galaxy A11 specificatii tehnice, imagini si primele pareri

Home  »  Reviews

catmobile

acum 4 ani

Compania Samsung lanseaza modelul mid-range Samsung Galaxy A11, un device cu panel Infinity O. Noul model va fi disponibil imediat in Vietnam. Nu exista informatii pentru moment daca Samsung Galaxy A11 va ajunge si in alte zona din afara Asiei, in ciuda zvonurilor neoficiale care il dau ca sigur si in Europa. Sa aruncam o privire peste ceea ce ofera acest model de telefon.

Samsung Galaxy A11 specificatii tehnice, imagini si primele pareri

Samsung nu a anuntat oficial niciun pret pentru noul model Samsung Galaxy A11. Stim in schimb ca device-ul ar urma sa fie disponibil pe culori precum negru, albastru, alb si rosu.

In materie de specificatii tehnice si configuratie interna, Samsung Galaxy A11 tradeaza ideea de device entry level. Asta in ciuda faptului ca vine cu un procesor incorporat de 1.8 Ghz, anunta producatorul. Nu stim exact insa despre ce procesor este vorba, asa ca ne vom abtine de la mai multe comentarii.

Ecranul este unul dintre detaliile pe care Samsung se bazeaza la lansarea Galaxy A11. Avem un panel de 6.4-inch in diagonala, Ifinity-O, cu rezolutie 1560 x 720 pixeli.

La capitolul memorie, Samsung Galaxy A11 este echipat destul de decent. Vom avea insa doua versiuni ale sale: una de 2GB RAM cu 32 GB dedicati stocarii de date si o a doua de 3GB RAM cu 32 GB dedicati stocarii de date. Se pare ca pe ambele versiuni, memoria nativa poate fi extinsa pana la 256GB cu ajutorul unor carduri de memorie de tip microSD.

Din informatiile oferite de producator, Samsung Galaxy A11 are o baterie de 4.000 de miliamperi, ceea ce reprezinta cu siguranta o capacitate mai mult decat suficienta pentru un telefon din aceasta gama. Mai mult, bateria primeste incarcare rapida la 15W.

Capitolul foto este acoperit de o camera tripla, in care se remarca senzorul principal de 13 megapixeli. Este un senzor bun, cu apertura f/1.8. Al doilea senzor are 5 megapixeli si este de tip ultrawide, beneficiind de o apertura f/2.2. In fine, cel de-al treilea senzor este unul de 2 megapixeli, cu apertura f/2.4. Camera selfie a device-ului este plasata in partea din stanga sus si are o rezolutie de 8 megapixeli. Conform producatorului, apertura in cazul acestei camere este f/2.0.

Nu se cunoaste versiunea de Android de pe acest terminal, dar cel mai probabil vorbim despre Android 10. Samsung Galaxy A11 are 177 de grame greutate si o grosime de 8.0 milimetri. Telefonul dispune de senzor clasic de amprente, dar si de tehnologie de deblocare faciala.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Samsung
Product Name
Samsung Galaxy A11