Stiri

Samsung pregătește încă două telefoane de buget: Galaxy A04 și Galaxy A13s

Home  »  Stiri

Florin Codreanu

acum 7 luni

Potrivit presei din străinătate, Samsung va lansa în curând modelele Samsung Galaxy A04 și Samsung Galaxy A13s. Se pare că aceste două telefoane sunt în curs de dezvoltare și se spune că ambele sunt dispozitive de buget. Mai multe detalii despre ele, imediat.

Specificații tehnice pentru Samsung Galaxy A04 și Galaxy A13s

Două noi telefoane de buget sunt pe cale să fie lansate oficial de către Samsung, anunță cei de la SamMobile. Pe lângă modelul Samsung Galaxy A04s la care producătorul sud-coreean deja lucrează, se pare că vom avea și alte două dispozitive de buget de la Samsung. Ar fi vorba despre modelele Samsung Galaxy A04, respectiv Samsung Galaxy A13s.

Cu numerele de model SM-A045F și SM-A137F, aceste două terminale s-ar afla, de asemenea, în lucru. În principiu, Samsung Galaxy A04 ar putea fi o versiune ceva mai blândă a modelului Galaxy A04s. Pe de altă parte, Galaxy A13s ar putea fi o nouă versiune a modelului Samsung Galaxy A13 care a apărut în India, în luna martie a acestui an.

Momentan, nu există detalii concrete despre specificațiile disponibile pentru aceste două telefoane de buget de la Samsung, dar vom reveni cu informații despre cele două terminale. Până atunci, să vedem ce caracteristici are modelul Galaxy A04s

Ce specificații aduce Samsung Galaxy A04s

Potrivit presei internaționale, noul model Galaxy A04s ar urma să aibă un afișaj plat cu o crestătură de tip ”picătură de apă” (Waterdrop) în zona sa centrală. Aproape sigur, acest nou telefon de la Samsung va fi echipat cu un afișaj de 6,5 inchi.

Pe partea sa din spate, există o cameră triplă aliniată vertical cu bliț LED. Cu toate acestea, nu există nicio denivelare a camerei, iar momentan nici informații despre senzorii foto ai camerei.

Dispozitivul are comenzile de volum și butonul de pornire în partea dreaptă. Acesta din urmă funcționează ca un scaner de amprente. Marginea de jos are o grilă pentru difuzor, un orificiu pentru microfon, un port USB Type-C și o mufă pentru căști de 3,5 mm. Presa de specialitate susține, de asemenea, că Galaxy A04s ar urma să măsoare 164,15 x 76,5 x 9,18 mm.

Se spune că Galaxy A04s este un telefon JDM. Deci telefonul nu va fi fabricat de Samsung în propriile sale facilități. Același lucru ar putea fi valabil și pentru Galaxy A04 și Galaxy A13s.