Reviews

Samsung Galaxy A03 Core – telefon de buget. Ce specificații tehnice are și cât costă noul smartphone

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 2 ani

Modelul Samsung Galaxy A03 Core își face debutul în India. Noul smartphone al gigantului din Coreea de Sud vine într-o singură variantă de stocare și are o baterie de 5.000 de miliamperi. Mai multe informații despre noul Samsung Galaxy A03 Core, în cele ce urmează.

S-a lansat Samsung Galaxy A03 Core. Ce specificații tehnice aduce și cât costă

Samsung India a lansat astăzi un nou smartphone din seria A, numit Galaxy A03 Core. Telefonul vine cu un ecran Infinity-V de 6,5 inchi, procesor octa-core, baterie de 5000 mAh și multe altele.

Pret si Disponibilitate

Așa cum era de așteptat, noul smartphone al companiei din Coreea de Sud este un telefon dedicat segmentului de buget. Potrivit primelor informații, modelul Samsung Galaxy A03 Core are un preț de aproximativ 500 de lei, pentru singura variantă de stocare disponibilă pe piață: 2GB memorie RAM +32GB stocare date.

Telefonul este disponibil în mai multe magazine din India, pe site-ul oficial Samsung.com, dar pe și portalurile online de top. Galaxy A03 Core este disponibil în două culori clasice – Negru și Albastru.

Specificații Samsung Galaxy A03 Core

În România este disponibil modelul Galaxy A03s, al cărui preț este de 600 de lei. Acest model vine tot cu o baterie de 5.000 de miliamperi și are trei senzori de imagine pe partea sa din spate.

În ceea ce privește noul model Samsung Galaxy A03 Core, nu știm momentan când sau dacă va ajunge în țara noastră. Ce știm însă pentru moment este configurația device-ului.

Samsung Galaxy A03 Core are un ecran HD+ Infinity-V de 6,5 inchi cu raport de aspect 20:9. Sub capotă, telefonul este alimentat de un procesor octa-core UNISOC SC9863A, patru dintre unități rulând la 1,6 GHz și celelalte patru la 1,2 GHz.

Telefonul este susținut de o memorie de 2 GB de RAM și 32 GB dedicați stocării de date. Spațiul de stocare poate fi extins până la 1 TB printr-un slot pentru card microSD. Poți adăuga un card microSD și poți extinde astfel capacitatea de stocare a datelor de pe acest terminal. Pe partea sa frontală, Samsung Galaxy A03 Core vine cu o singură cameră de 5 megapixeli cu deschidere f/2.2 și blitz LED, în timp ce pentru spate, există un shooter de 8 megapixeli cu deschidere f/2.0.

Galaxy A03 Core a fost dezvoltat pe cea mai recentă platformă Android Go, ceea ce înseamnă că vine cu aplicații personalizate ușor, care sunt construite pentru a utiliza mai puțin spațiu de stocare pentru sistemul de operare Android Go. Aceste aplicații personalizate ale Android Go 11 se lansează cu 20% mai rapid în comparație cu Android 10 Go, oferind o experiență excelentă pentru utilizator. Android Go 11 promite, de asemenea, o siguranță sporită cu noua sa funcție Safe Folder, care protejează tot ceea ce doriți prin PIN și model criptat.

O baterie detașabilă de 5000 mAh sprijină telefonul în ceea ce privește autonomia și asigură suport de încărcare rapidă de 10 W. Partea frontală de conectivitate are slot dual SIM, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 5, micro USB 2.0, mufă audio de 3,5 mm, GPS, GLONASS și multe altele. Telefonul măsoară 164,5 x 75,9 și are o grosime de 9.1 milimetri. Senzorii de la bord includ un accelerometru, un senzor de lumină și un senzor de proximitate.

Acesta este noul Galaxy A03 Core, telefon lansat de producător în India, care se încadrează în segmentul de buget. Spre deosebire de modelul Galaxy 03s disponibil deja în România, acest smartphone este mai puțin dotat din punct de vedere al performanței. Are un procesor mai lent, un sistem foto banal, care amintește de telefoanele de acum câțiva ani și un display de tip TFT, diferit ca performanță de PLS LCD-ul d epe modelul disponibil în România. Unul dintre puținele puncte comune este bateria de 5.000 de miliamperi, dar dacă în cazul A03s vorbim despre o baterie Li-Pol cu încărcare rapidă la 15W, în cazul Galaxy A03 Core, bateria este Li-Ion și are încărcare rapidă la 10W.