Reviews

Samsung Galaxy A01 specificatii tehnice si detalii oficiale

Home  »  Reviews

catmobile

acum 4 ani

Cei de la Samsung au lansat pe piata un nou device, chiar daca momentan nu au facut public si pretul de achizitie al modelului Samsung Galaxy A01. Terminalul va fi disponibil pe culori precum negru, albastru si rosu si a fost listat deja pe site-ul oficial al companiei, permitandu-ne sa-i aflam toate specificatiile tehnice, precum si felul in care arata. Avem toate detaliile, in cele ce urmeaza.

Specificatii tehnice Samsung Galaxy A01

Noul model al companiei Samsung se cheama Samsung Galaxy A01 si parea a fi o mare necunoscuta pana acum cateva zile.

Gigantul din Coreea de Sud l-a anuntat insa oficial, ba chiar listat pe site-ul sau oficial. Conform acestei listari, modelul Samsung Galaxy A01 va fi echipat cu un ecran de 5.7-inch in diagonala, (tehnologie Infinity-V display) si va avea o rezolutie HD+.

Sub capota sa avem un procesor cu opt nuclee, patru dintre ele fiind tactate la frecventa de 1.95 Ghz, iar celelalte patru la frecventa de 1.45 Ghz. Conform informatiilor oficiale, Samsung Galaxy A01 are o memorie RAM de 6GB, dar pe piata va exista si o versiune mai puternica, de 8GB RAM. Capacitatea nativa de stocare a datelor ajunge la 128GB, insa terminalul primeste si slot microSD pentru carduri de memorie, astfel ca aceasta capacitate ar putea fi extinsa de viitorul posesor al telefonului pana la 512 GB.

La nivelul departamentului foto, Samsung Galaxy A01 are un setup dual pe spate, cu un senzor principal de 13 megapixeli si apertura f/2.2. Al doilea senzor de imagine de pe spate este unul de adancime si are apertura f/2.4. In zona frontala, Samsung Galaxy A01 primeste sprijinul unei camere selfie de 5 megapixeli, cu apertura f/2.0. Specificatiile foto nu par atat de interesante si nici atat de potente. Se remarca totusi apertura de pe senzorul principal, care va permite noului terminal sa captureze momente de buna calitate, chiar si pe timpul noptii, sau la o intensitate ceva mai scazuta a luminii.

Samsung Galaxy A01 va fi sustinut de o baterie de 3.000 de miliamperi. Momentan, producatorul nu a confirmat si versiunea de Android pe care A01 o va folosi, dar aproape sigur vorbim despre noul Android 10. Interesant este ca Samsung Galaxy A01 nu are scanner pentru amprente! In schimb, la nivel de conectivitate, descoperim mai toate optiunile importante ale noii generatii de telefoane. Device-ul este dual-SIM, si pregatit cu cea mai noua tehnologie bluetooth de pe piata, mufa audio pentru casti si A-GPS cu GLONASS. In ceea ce priveste dimensiunile sale, Samsung Galaxy A01 are o grosime de 8.34 milimetri si o latime de 70.86 milimetri. Inaltimea sa ajunge la 146.3 milimetri. Ecranul terminalului are o crestatura de tip waterdrop, iar barbia device-ului este destul de vizibila. Cu margini ceva mai groase decat ne astepta, Samsung Galaxy A01 propune un mixt de desgin modern cu ceva clasic. Logo-ul „Samsung” troneaza pe spatele dispozitivului, acolo unde se observa si sistemul foto. Cu alte informatii despre Samsung Galaxy A01 vom reveni si noi in perioada urmatoare. Speram sa putem testa acest device si sa ne pronuntam asupra capacitatii sale.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Samsung
Product Name
Samsung Galaxy A01