Stiri

Samsung Exynos 9810 prezentat oficial: ar putea motoriza Galaxy S9

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Samsung a anuntat oficial noul chipset Exynos 9 Series 9810 Soc. Acesta este succesorul oficial al Exynos 9 Series 8895 Soc, procesor care se afla in acest moment in configuratia lui Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy Note 8. Exista sanse uriase ca acest nou procesor Exynos 9810 sa fie procesorul de pe viitorul Galaxy S9 de la anul.

Samsung Exynos 9810 anuntat oficial

Noul chipset al companiei sud-coreene se bazeaza pe a doua generatie a procesului tehnologic de 10 nanometri FinFET si foloseste a treia generatie de nuclee pentru placi video create de companie beneficiind de suport LTE Cat 18 6CA care ofera viteze de download de pana la 1.2 Gbp si o stabilitate cu mult mai mare. Gigantul din Coreea de Sud sustine ca acest nou procesor va eficientiza intr-o maniera evidenta, consumul de energie al telefoanelor care-l vor incorpora.

Samsung Exynos 9810

Samsung confirmase deja ca a lucrat alaturi de Anritsu, o companie de telecomunicatii care creaza modem-uri, cu scopul de a oferi o viteza de download cu 20 % mai mare decat pana acum. Astfel, utilizatorul ar putea downloada un intreg film in format HD in numai 10 secunde.

Conform producatorului, acesta ar fi upgradat de asemenea placa video, fara a oferi insa mai multe detalii despre acest aspect. Noul GPU Mali – G72 promite o performanta cu 40% mai buna decat placa video GPU Mali G-71, fiind bazat pe o arhitectura Bifrost.

Samsung Exynos 9810 ar putea intra intr-o productie masiva incepand cu prima parte a anului 2018. Foarte probabil, acest chispet va fi incorporat in configuratia viitorului terminal high-end al companiei, Samsung Galaxy S9, smartphone care ar putea fi de asemenea lansat ceva mai devreme in 2018. Vom reveni cu detalii cuprinzatoare despre acest tip de procesor in perioada urmatoare.

Update: Nu uita ca am adus pentru tine primele huse Samsung Galaxy S9 si primele huse Samsung Galaxy S9 Plus din Romania. Verifica oferta noastra inca din aceasta perioada si profita de reducerile pe care le oferim!

sursa: Samsung

Summary
Samsung Exynos 9810 prezentat oficial: ar putea motoriza Galaxy S9
Article Name
Samsung Exynos 9810 prezentat oficial: ar putea motoriza Galaxy S9
Description
Samsung Electronics a anuntat surprinzator lansarea oficiala a procesorului Samsung Exynos 9810 care va echipa modelul Galaxy S9
Author
Publisher Name
Catmobile