Stiri

Samsung Exynos 9810 anuntat oficial

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Samsung Exynos 9810 a primit „unda verde” din partea producatorului sud-coreean. Este vorba despre procesorul de cea mai noua generatie din gama Exynos 9 si al doilea chipset construit pe un proces de 10 nm. Conform site-ului GSMarena, Samsung Exynos 9810 este echipat cu un procesor intern din a treia generatie, beneficiaza de un modem LTE imbunatatit si capabil sa ofere o conectivitate gigabit mai mare, dar si diverse alte avantaje legate de performanta sa.

Samsung Exynos 9810 ce specificatii are

Samsung Exynos 9810 este un procesor octa-core care include patru nuclee personalizate de generatia a treia si alte patru nuclee optimizate deja pentru a oferi performante mult mai eficiente. Conform sursei citate anterior, Exynos 9810 este tactat la frecventa maxima de 2.9 Ghz.

Prin comparatie cu predecesorul sau, Samsung Exynos 9810 este capabil sa ofere un nivel de performanta dublu in single core si de asemenea o performanta cu 40% mai buna in multi-core.

Datorita „calitatilor” sale, Samsung Exynos 9810 permite smartphone-urilor care il au la bord sa identifice cu usurinta persoane si obiecte. Chipset-ul suporta detectarea hibrida a fetei prin scanarea chipului unui utilizator in format 3D. Ea ofera filtre realite de acoperire a fetei precum si o modalitate foarte sigura de a debloca un device. Totodata, Samsung Exynos 9810 permite identificarea irisului si a amprentelor digitate pentru protectia datelor personale ale utilizatorului.

Prin modemul LTE imbunatatit pe acest nou model, utilizatorul poate sa transmita sau sa difuzeze continut cu rezolutii de pana la 4K (Ultra HD), inclusiv video la 360 de grade. Modemul Cat. 18 LTE suporta o viteza maxima de download de 1.2 Gbps si viteza de incarcare de 200 Mbps.

Samsung Exynos 9810

Cu o procesare speciala (dedicata) a imaginilor si un codec MFC actualizat, Samsung Exynos 9810 ofera utilizatorilor o experienta multimedia fara egal. Prin urmare, smartphone-urile care beneficiaza de aportul acestui chipset vor putea sa filmeze imagini sau clipuri extrem de stabile, sa faca fotografi mult mai luminoase in conditii de lumina slaba, precum si sa redea videoclipuri in format Ultra HD cu 120 de cadre pe secunda.

Conform publicatiei Korea Herald, Samsung Electronics a inceput productia in masa a acestui procesor. Aceeasi sursa ne anunta ca Samsung Exynos 9810 va fi prezentat oficial de catre producator in perioada 9-12 ianuarie in Las Vegas, Statele Unite.

Korea Herald subliniaza ca urmatoarele modele de telefoane Samsung Galaxy S9 si Galaxy S9+ care vor intra pe pietele din China si Statele Unite ale Americii vor fi alimentate de procesorul Qualcomm Snapdragon 845. In schimb, pentru restul pietelor, cele doua nave amiral ale sud-coreenilor vor avea probabil la bord acest procesor, Samsung Exynos 9810.

Summary
Samsung Exynos 9810 anuntat oficial
Article Name
Samsung Exynos 9810 anuntat oficial
Description
Procesorul Samsung Exynos 9810 a fost anuntat oficial de catre gigantul din Coreea de Sud. Chipsetul va fi prezentat in Las Vegas
Author
Publisher Name
catmobile