Stiri

S-a aflat cand apar Samsung Galaxy S9 si Galaxy S9 Plus

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Cand apar Samsung Galaxy S9 si Galaxy S9 Plus »» In cadrul unei conferinte de presa organizate de Samsung Electronics la Consumer Electronics Show (CES) din Las Vegas, CEO-ul companiei, DJ Koh, a anuntat ca viitoarele flagship-uri ale sud-coreenilor, Samsung Galaxy S9 si Galaxy S9 Plus, vor fi prezentate cu ocazia evenimentului Mobile World Congress 2018 de la Barcelona.

Cand apar Samsung Galaxy S9 si Galaxy S9 Plus si ce specificatii aduc

Foarte multa lume astepta sa afle cand apar Samsung Galaxy S9 si Galaxy S9 Plus. Existau destule informatii care sustineau ca cele doua nave amiral de la Samsung urmau sa fie lansate la CES 2018. Asteptarea a luat sfarsit, iar flagship-urile nu vor fi lansate cu ocazia evenimentului Consumer Electronics Show.

cand apar Samsung Galaxy S9 si Galaxy S9 Plus

DJ Koh a anuntat cand apar Samsung Galaxy S9 si Galaxy S9 Plus: flagship-urile vad lumina zilei in februarie, la Mobile World Congress 2018 de la Barcelona!

Conform asteptarilor, Galaxy S9 va avea la bord 4GB memorie RAM si va fi disponibil in doua versiuni de memorie interna diferite: de 64 GB si de 128 GB. Pe de alta parte, Galaxy S9 Plus va avea la bord 6 GB memorie RAM si nu mai putin de patru versiuni de memorie interna diferite, dupa cum urmeaza: 64 GB, 128 GB, 256 GB si 512 GB (!). Cu toate acestea, se pare ca versiunea de 512 GB memorie nativa urmeaza sa fie disponibila in anumite regiuni selectionate, si va avea o cantitate limitata.

Este de asteptat ca cele doua nave amiral sa fie propulsate de procesoare Qualcomm Snapdragon 845 pe teritoriul Statelor Unite si al Chinei, si de procesorul prorpietar Exynos 9810 pe celelalte piete. Acesta din urma aduce performante imbunatatite la nivel de procesor si placa video, dar si la nivelul inteligentei artificiale.

Atat Galaxy S9, cat si Galaxy S9 Plus vor pastra aceleasi dimensiuni la nivelul ecranelor, adica 5.8 inch, respectiv 6.2 inch. Se pare ca Samsung Galaxy S9 va avea o singura camera principala pe spate, in timp ce modelul de mai mari dimensiuni va avea camera duala pe spate.

Compania nu a oferit mai multe informatii legate de viitoarea disponibilitate, ci doar ne-a anuntat cand apar Samsung Galaxy S9 si Galaxy S9 Plus. Cel mai probabil insa, ele vor fi disponibile la vanzare incepand cu luna martie. Vom reveni evident, cu detalii amanuntite despre cele doua nave amiral de la Samsung, in perioada urmatoare.

Update: Nu uita ca am adus pentru tine primele huse Samsung Galaxy S9 si primele huse Samsung Galaxy S9 Plus din Romania. Verifica oferta noastra inca din aceasta perioada si profita de reducerile pe care le oferim!

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes