Stiri

Noul router Google WiFi este diponibil pentru precomenzi

Home  »  Stiri

catmobile

acum 7 ani

Noul router Google Wifi ofera un mod diferit de transmitere a datelor imbunatatind reteaua actuala de wireless. El inlocuieste conceptul de router, permitand amplasarea mai multor puncte de transmisie in interiorul unui spatiu, eliminand din start zonele moarte din casa cu care ne-am obisnuit pana acum. Este simplu de controlat si vine cu niste caracteristici existente in „asistentul de retea” al dispozitivului Google, caracteristici care vor mentine reteaua rapida si sigura fara ca noi sa intervenim in setarile acestuia.

Noul router Google WiFi

Google Wifi se poate doar precomanda(data de lansare este 6 decembrie) si va fi prezent in doua variante: un singur dispozitiv Wifi(pret: 129$) sau un pachet format din trei dispozitive cu o singura configuratie(pret: 299$). Similar cu routerele multi-punct Eero, Google Wifi este conceput sa imbunatateasca reteau de internet wireless folosind mai multe routere distribuite prin apartament sau prin casa. Ca si routerul OnHub, tot de la Google, noul sistem wireless este menit sa se ocupe automat de administrarea canalelor de transmisie si traficul de date al routerului, optimizand astfel, viteza si eficienta.

Precomenzile pentru Google Wifi sunt disponibile in Google Store, Amazon, Best Buy si Walmart

Noul router Google WiFi este diponibil pentru precomenzi

 

Summary
Noul router Google WiFi este diponibil pentru precomenzi
Article Name
Noul router Google WiFi este diponibil pentru precomenzi
Description
Google Wifi se poate doar precomanda(data de lansare este 6 decembrie) si va fi prezent in doua variante: un singur dispozitiv Wifi(pret: 129$) sau un pachet format din trei dispozitive cu o singura configuratie(pret: 299$).
Author
Publisher Name
catmobile.ro
Publisher Logo