Reviews

REVIEW | Vernee T3 Pro pret, specificatii tehnice, pareri, imagini

Home  »  Reviews

catmobile

acum 6 ani

159 de grame, camera foto duala, focus rapid, conectivitate 4G LTE, un design elegant, un sistem de operare nou si curat si un pret de achizitie foarte bun. Sunt doar cateva dintre detaliile care caracterizeaza noul model Vernee T3 Pro, un telefon accesibil ca pret lansat in China de catre Vernee. Avem detalii, in cele ce urmeaza.

Vernee T3 Pro specificatii tehnice, pareri, imagini

Imbracat intr-o carcasa eleganta, din plastic, Vernee T3 Pro nu este genul de telefon dedicat pretentiosilor. Dar poate fi o achizitie utila pentru cei care cauta un telefon de buget bun.

Citeste si: Review Vernee X, phablet All Screen de la Vernee

In ciuda unui design texturat si atractiv, cu margini curbate si ecran mare, Vernee T3 Pro, chiar daca nu pare un telefon dedicat sectorului low-end, se adreseaza unui grup restrans de oameni. Cu precadere, celor interesati de un telefon decent, la un pret mic.

Vernee T3 Pro (1)

Vernee T3 Pro

Noul device al companiei Vernee beneficiaza de deblocare faciala dar si de deblocare clasica prin senzorul de amprente de pe spatele sau, are o greutate optima si poate fi manevrat usor, cu o singura mana. Designul sau este unul slim, iar grosimea de 9.8 milimetri il avantajeaza in sensul in care telefonul poate fi usor controlat de catre viitorul utilizator.

Telefonul este un dual sim echipat cu mufa audio pentru casti de 3.5 milimetri si cu senzori importanti precum accelerometru, senzor de lumina, de proximitate si compass. Device-ul are o camera frontala de 5 megapixeli cu functie de infrumusetare si o camera duala pe spate, cu flash LED, focus rapid si capacitate de inregistrare video la rezolutie Full HD. Senzorii de pe spate au 13 megapixeli si 2 megapixeli.

Vernee T3 Pro (2)

Dual sim-ul de la Vernee beneficiaza de un ecran cu geam curbat, in format 18:9 si o densitate a pixelilor de 300 pixeli per inch. Rezolutia sa este HD+ iar diagonala de 5.5 inch. Conform producatorului Vernee T3 Pro are un raport display corp de 80.2%.

Sub capota, producatorul chinez a optat pentru un procesor dedicat consumului redus de energie, detaliu pe care daca il cuplam cu bateria imensa de 4.080 mAh ne face sa credem ca Vernee T3 Pro va avea o autonomie excelenta. Discutam imediat si despre acest capitol, insa ceea ce trebuie sa stiti, si suntem convinsi ca va intereseaza este ca Vernee T3 Pro nu are un procesor capabil sa domine jocurile din Magazin Play.

Vernee T3 Pro (3)

Dimpotriva, chipsetul MediaTek MT6739, desi asigura un nivel bun de performanta la modul general, cand vine vorba de multitasking, browsing si scrolling, nu este genul de procesor compatibil cu jocurile solicitante din magazinul Google. Desigur insa, veti putea beneficia de o experienta gaming decenta, ceea ce nu e putin lucru la suma solicitata de Vernee. Si asta pentru ca pe langa chipsetul quad-core, Vernee a optat pentru o memorie RAM de 3GB. Stocarea unui numar important de aplicatii devine ceva mai facila datorita capacitatii native de stocare a datelor de 16 GB, o capacitate totusi mica pentru ceea ce dorim de la un telefon in acest an.

Vernee T3 Pro (4)

Vernee T3 Pro ruleaza din fabrica Android 8.1 Oreo, are slot pentru carduri microSD, GPS si GLONASS plus port microUSB 2.0. Autonomia telefonului asigura 53 de ore in convorbiri si pana la 20 de ore de rulaj video continuu. Deloc rau pentru un telefon de buget, ale carui caracteristici credem noi ca avantajeaza cumparatorul care nu e interesat sa investeasca multi bani intr-un telefon.

Vernee T3 Pro

Vernee T3 Pro

Recapitulam cele mai importante specificatii tehnice ale modelului Vernee T3 Pro, mai jos:

– Ecran de 5.5 inch, in format 18:9, cu geam curbat, rezolutie HD+ si luminozitate 450 de niti (300 PPI)
– Procesor MediaTek, MT 6739
– Memorie de 3GB RAM
– Capacitate de stocare de 16 GB cu slot microSD dedicat
– Android 8.1 Oreo
– Baterie de 4.080 mAh
– Camera selfie de 5 MP
– Camera principala de 13MP+2MP, flash LED, apertura f/2.0
– 159 de grame greutate si 9.8 milimetri grosime
– 4G, dual SIM, GPS, port audio, microUSB 2.0
– Senzor de amprente si deblocare faciala

Pret Vernee T3 Pro: telefon bun pentru sectorul de buget

Tinand cont de ceea ce ascunde acet telefon, pretul de 113 dolari solicitat de Vernee pare sa fie unul avantajos. In „traducere” romaneasca, asta inseamna ca Vernee T3 Pro costa sunt 450 de lei, bani la care primim un telefon de buget atractiv ca design, cu procesor decent, memorie de 3GB RAM, deblocare faciala, camera foto duala si o autonomie foarte buna.

Summary
product image
Aggregate Rating
3 based on 9 votes
Brand Name
Vernee
Product Name
Vernee T3 Pro
Price
$ 113