Reviews

REVIEW | Ulefone S10 Pro pret, pareri, specificatii tehnice, detalii, imagini

Home  »  Reviews

catmobile

acum 5 ani

Dupa Ulefone S8 Pro si Ulefone S9 Pro, producatorul chinez vine incepand din aceasta luna si cu succesorul oficial al acestor doua terminale, modelul Ulefone S10 Pro.

Un nou telefon entry-level, cu baterie buna, design modern, dar fara specificatii care sa ne dea pe spate. S10 Pro are aspect placut, cantareste doar 171 de grame si are o grosime de 9.65 milimetri. Din pacate nu avem inca un pret de achizitie pentru el, dar daca Ulefone pastreaza ritmul din ultimii ani pentru aceasta serie, probabil ca el nu va costa mai mult de 100 de dolari. Haideti sa aruncam o privire peste specificatiile pe care le aduce Ulefone S10 Pro.

Specificatii tehnice Ulefone S10 Pro

– Ecran de 5.7-inch cu tehnologie IPS si rezolutie 1498 x 720 pixeli; aspectul este 19:9; ecranul are breton
– Procesor de la MediaTek, MT6739, quad-core cu viteza maxima de 1.3 Ghz
– Memorie RAM de 2GB
– Memorie nativa de 16GB, slot dedicat pentru carduri de memorie de tip microSD (permit extinderea memoriei pana la 128 GB)
– Baterie de 3.350 de miliamperi
– Greutate de 171.5 grame
– Camera foto duala pe spate cu rezolutii de 16 si 5 megapixeli (interpolare), autofocus si apertura f/2.0
– Camera foto frontala cu rezolutie de 5 megapixeli (interpolare) si apertura f/2.0
– Sistem de operare Android 8.1 Oreo
– Capabil de 4G FDD, Wi-Fi b/g/n si deblocare faciala
– Beneficiaza de senzor clasic de amprente si de mufa audio de 3.5 mm pentru casti
– Are functia GPS cu A-GPS si GLONASS pentru o localizare cat mai exacta
– Poate filma la rezolutie 720p cu 30 de cadre pe secunda
– Incarcarea bateriei se face prin slot microUSB

Mai jos, un video cu noul Ulefone S10 Pro pentru a-l putea studia mai atent

Pareri Ulefone S10 Pro

Din pacate, Ulefone nu aduce plusuri sau imbunatatiri fata de editia de anul trecut, intitulata Ulefone S9 Pro. Vorbim despre un nou telefon modest, cu specificatii entry level, fara perspective prea mari. Este insa un genul de telefon foarte accesibil ca pret.

Unul dintre putinele lucruri schimbate fata de anul trecut este aspectul. De aceasta data, Ulefone S10 Pro are un exterior mult mai catchy, cu breton si finisaje de o mai buna calitate. Pentru un telefon care probabil nu va depasi suma de 100 de dolari, as spune chiar ca Ulefone S10 Pro arata destul de bine. Compania a renuntat la marginile groase si atat de evidente de pe modelul de anul trecut si propune acum un device care are o suprafata mai mare acoperita de ecran si care inclusiv pe spate arata ceva mai atractiv.

Designul modern este subliniat si de ecranul cu aspect 19:9, dar si de noua versiune gradiant albastru-mov, care pare principalul punct de atractie cand vine vorba de noua gama de culori a device-ului. O veste buna este sistemul de operare, foarte aproape de o versiune stock, dar si prezenta deblocarii faciale de tip Android, pe care nu o gaseam pe editia precedenta. Ulefone nu a renuntat insa la scannerul clasic de amprente care se gaseste exact in aceeasi pozitie ca si anul trecut.

Procesorul este un quad-core modest, care va face fata solicitarilor zilnice de tip social media, browsing si anumite jocuri fara prea mari solicitari din Magazin Play.

Ecranul mi se pare decent si destul de capabil pentru acest bani, in schimb sectorul foto lasa serioase urme de indoiala. Experienta de anul trecut a fost mai mult decat modesta, iar propunerea din acest an a companiei Ulefone nu lasa nicio secunda loc de imbunatatiri.

Ulefone S10 Pro este telefonul pe care il cumperi daca nu esti pasionat de telefoane si vrei sa ai la indemana un device decent, destul de atragator ca design, cu scopul folosirii lui in convorbiri si activitati zilnice. Foarte probabil, noul device al companiei Ulefone, la fel ca si predecesorii sai, va ajunge si in magazinele din Romania in perioada urmatoare.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Ulefone
Product Name
Ulefone S10 Pro