Reviews

Allview P8 Energy Pro review, pret, specificatii tehnice

Home  »  Reviews

catmobile

acum 8 ani

Allview P8 Energy Pro – Creativitatea nu cunoaste granite

Desi multa lume are impresia ca Mobile World Congress este un fel de club select in care numai marile companii au acces, acest lucru nu este adevarat. Allview a prezentat in cadrul MWC 2016 unul din cele doua varfuri de lance ale sale, si anume Allview P8 Energy Pro. Acest telefon a fost anuntat si lansat pe piata in septembrie 2015, iar la designul acestui device s-a pus accent pe calitate premium.

Allview P8 Energy Pro pareri

Chiar daca nu poate concura direct cu Samsung sau iPhone, pentru pretul de achizitie si nivelul gamei din care face parte, acesta iese in evidenta. Modul in care este gandita si asamblata carcasa nu da apa la moara criticilor, marginile rotunjite si finisajele metalice laterale oferind o senzatie placuta si unica la atingerea acetui telefon cu  grosimea de doar 8 mm. Practic nu iti dai seama ca Allview P8 Energy Pro cantareste 212 grame. Configuratia Unibody contribuie si ea la aspectul general de premium, imprimand un feel de calitate, sim-urile si cardul microSD introducandu-se in telefon prin doua tray-uri situate pe lateralele carcasei, in partea de sus. Din nefericire, telefonul este disponibil doar in culorile silver sau gold, dar poti sa-l personalizezi cu usurinta folosind o husa Allview P8 Energy Pro din magazinul nostru.

Allview P8 Energy Pro Review Complet

Ecranul lui P8 Energy Pro este de 6 inch, fiind cu putin mai mare decat la P8 energy mini, tehnologia din spatele lui fiind AMOLED, si care arata ce poate printr-o rezolutie de 1920×1800. Sticla 2.5d eficientizeaza utilizarea, iar protectia impotriva zgarieturilor si socurilor este asigurata de Corning Gorilla Glass 3.

Allvie P8 Energy Pro pareri

Una din caracteristicile cu care Allview P8 Energy pro iese la rampa este protectia datelor stocate prin dotarea cu senzor Easy Fingerprint care permite si memorarea mai multor amprente. Al doilea punct forte al acestui aparat este bateria. Aceasta are o capacitate de 5020 mAh, ceea ce ii permite sa stea in stand-by pana la 750 de ore in functie de presetul de energy selectat si pana la 225 de ore de folosire in modul Extreme. Multumita capacitatii mari a acumulatorului Li-PO (Litiu Polimer) Energy Pro poate fi folosit pentru a alimenta alte device-uri prin intermediul cablului OTG. Desigur nu putem omite functia de Fast Charging, care, dupa cum sustine producatorul, in 10 minute de incarcare telefonul poate functiona aproximativ 22 de ore in modul extrem.

Camera principala beneficiaza de 5 straturi de lentile de safir pentru protectie, apertura f/2.o si un senzor de 12 megapixeli. Modul Super Foto permite capturarea de imagini cu o dimensiune de 5 ori mai mare decat maximul rezolutiei gratie unui algoritm de procesare integrat in aplicatia camerei. Camera secundara este de 5 MP.Allview P8 Energy Pro Specificatiiq

AllView P8 Energy Pro este pus in miscare de un procesor octa-core de 1,3 GHZ Cortex-A53, memorie de 3 GB RAM si GPU Mali T720MP2. Storage-ul este asigurat de memoria interna de 64 GB cu posibilitatea de extindere prin intermediul cardului MicroSD pana la 128 GB. Conectivitatea este de tip 4G dual mode, FDD si TDD pentru ambele sim-uri, permitand viteze de download de 150 MB/s.

Achizitia acestui telefon se face pe baza de precomanda, iar producatorul a anuntat ca livrarile vor incepe undeva in luna aprilie a acestui an. Speram ca P8 Energy Pro se va ridica la nivelul asteptarilor si ca va face fata cu brio testelor la care va fi supus de utilizatori.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Allview P8 Energy Pro
Author Rating
51star1star1star1star1star