Reviews

REVIEW | Oppo F9 Pro pret, specificatii tehnice, detalii oficiale, imagini

Home  »  Reviews

catmobile

acum 6 ani

Producatorul chinez Oppo a anuntat astazi oficial noul smartphone Oppo F9 Pro. Device-ul costă 344 de dolari și poate fi achizitionat pe trei culori: roșu, albastru și mov. Terminalul este dispionibil la pre-comanda, dar va fi pus in vanzare oficial începând cu data de 31 august.

Specificatii tehnice Oppo F9 Pro

Recent, compania a lansat oficial modelul standard, Oppo F9 despre care găsiți detalii pe blogul nostru. Pentru noul Oppo F9 Pro, compania a pregatit deja un giveaway.

Noul Oppo F9 Pro vine cu display de tip ”waterdrop” cu acelasi decupaj mai mic decât eram obișnuiți de la telefoanele produse în China. Decupajul în formă de V permite de altfel o suprafata mai mare pentru ecranul de 6.3 inch. Acesta are rezolutie Full + și aspet 19.5:9. Procentul raportului ecran-corp ajunge la 90.8%, ceea ce pare cu adevărat impresionant. De precizat că, la fel ca și partenerul său de gamă, Oppo F9 Pro are sticlă Corning Gorilla 6, cea mai nouă creație a celor de la Corning.

Oppo F9 Pro (3)

Lansare Oppo F9 Pro

Sub capotă, Oppo a optat pentru un procesor Helio P60 de la MediaTek, un octa-core pe care l-a cuplat cu 6GB RAM și cu 64 GB pentru stocarea de date. Memoria nativă a device-ului poate fi extinsă până la 256 GB cu ajutorul unui card de memorie microSD.

Oppo F9 Pro (2)

Telefonul oferă un compartiment foto destul de puternic. Setup-ul de pe spate este dual și aduce o combinație de 16 Mp + 2 Mp, cu apertură f/1.8 pe senzorul principal. Frontal, Oppo F9 Pro beneficiază de o cameră foto de 25 de megapixeli excelentă pentru selfie-uri și video – calling. Camera beneficiază de opțiuni pentru inteligență artificială, dar și de Vivid Mode pentru clipurile video. Această opțiune era disponibilă înainte doar pentru imagini și capturi foto.

În ceea ce privește partea de software, Oppo F9 Pro ruelază din fabrică ColorOS 5.2, interfață bazată pe Android 8.1 Oreo. Vine cu numeroase opțiuni utile, inclusiv Google Lens, Touchpal Keyboard și asistent AI. Opțiunile de conectivitate disponibile sunt Dual SIM, 4G LTE, Wi-Fi 802.11 a/b/c/ac, dual band, Bluetooth 4.2, microUSB și GPS. Există și un senzor clasic de amprente pe spatele telefonului pentru securitatea sa.

Oppo F9 Pro

Oppo F9 Pro

Oppo F9 Pro are o baterie de 3.000 de miliamperi la dispoziție, baterie care beneficiază de tehnologie de încărcare rapidă VOOC Flash Charging. Se spune că această tehnologie este prima low-voltage și că este de 4 ori mai rapidă decât conexiunea normala 5V/1A. Cu doar 5 minute de încărcare, Oppo F9 Pro ar trebui să aibă o autonomie de până la 2 ore.

Summary
product image
Aggregate Rating
2 based on 1 votes
Brand Name
Oppo
Product Name
Oppo F9 Pro