Reviews

REVIEW | Moto G7 Power pret in Romania, specificatii tehnice si pareri

Home  »  Reviews

catmobile

acum 5 ani

Noul Moto G7 Power a fost lansat oficial in luna februarie. Device-ul vine cu o baterie impresionanta de 5.000 de miliamperi, care promite o autonomie de exceptie. Procesorul pe care il va folosi acest terminal este unul din clasa mid-range, in timp ce sistemul de operare este unul de cea mai noua generatie. Discutam si noi despre Moto G7 Power in cele ce urmeaza.

Specificatii tehnice Moto G7 Power

  • Display: 6.2-inch (1520×720 pixels) HD+aspect 19:9 si sticla curbata 2.5D
  • Procesor: 1.8GHz Octa-Core Snapdragon 632 14nm Mobile Platform
  • Placa video: Adreno 506 GPU
  • Memorie 2GB / 3GB / 4GB RAM cu 32GB / 64GB stocare, extensibila pana la 256GB via microSD
  • Dual SIM
  • Android 9.0 (Pie)
  • 12MP camera principala cu LED flash, f/2.0 apertura
  • 8MP camera frontala cu f/2.2 apertura
  • Senzor de amprente
  • Dual 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2, GPS + GLONASS
  • Baterie de 5000mAh

Pret in Romania Moto G7 Power

Poti cumpara deja Moto G7 Power in Romania la preturi cuprinse intre 900 si 1200 de lei in functie de versiune. Cea mai buna oferta a momentului (la data redactarii acestui articol) o gasiti in magazinul online Altex.ro, acolo unde Moto G7 Power costa 799 de lei.

Pareri despre Moto G7 Power

Anuntat oficial in luna februarie, Moto G7 Power este un terminal bun din zona mid-range. Are un pret avantajos, arata bine si ofera o autonomie excelenta datorita bateriei sale de 5.000 de miliamperi.

Noul telefon din gama „Power” de la Motorola are 9.3 milimetri grosime si cantareste 193 de grame. O greutate destul de mare, dar e lesne de inteles cand in interiorul device-ului se ascunde puternicul acumulator Li-Po de 5.000 miliamperi.

Constructia sa este una din plastic si sticla. Device-ul are capacitate dual SIM (Nano SIM, dual stand by) si este rezistent la picaturile de ploaie. Ecranul sau imi place. Nu este impresionant, dar nici nu dezamageste. Se bazeaza pe tehnologie LTPS IPS LCD si are o diagonala de 6.2 inch. Aspectul ete modern (19.5:9), iar densitatea pixelilor ajunge la 279 ppi. Deasupra sa gasim sticla de protectie Corning Gorilla Glass 3.

Moto G7 Power ruleaza Android 9 din fabrica si are la bord un procesor octa core, Snapdragon 632 de la Qualcomm. Nu este un procesor mid-range de generatie noua, dar ajunge la o viteza maxima de 1.8 Ghz, astfel ca te poti bucura de experiente de calitate atat in gaming cat si in multitasking. In plus, placa video Adreno 506 este de mare ajutor. La fel si memoria RAM de 4GB. Apropos de memorie, Moto G7 Power are 64GB dedicati stocarii de date, dar terminalul vine si intr-o versiune de 32 GB, care nu se gaseste insa in Romania. Exista un slot microSD dedicat cardurilor de acest tip, iar cu ajutorul sau, utilizatorul Moto G7 Power poate extinde memoria nativa pana la 1TB.

Noul smartphone al Motorola are o camera principala de 12 megapixeli care poate filma la rezolutie 2160p cu 30 de cadre pe secunda. Camera pentru selfie-uri are 8 megapixeli, apertura f/2.2 si capacitate de filmare video la rezolutie Full HD. Cu camera principala de 12MP puteti realiza fotografii luminoase chiar si in interior sau cand este intuneric afara. Zoom-ul de inalta rezolutie restabileste detaliile si claritatea imaginii care se pierd, de obicei, cand se foloseste zoomul digital. Blitul incorporat pe ecran va ajuta sa aveti lumina perfecta pentru selfie de fiecare data.

De remarcat ca Moto G7 Power vine cu port Type C 1.0 si beneficiaza de functia USB On-The-Go. Terminalul este echipat si cu tehnologie de incarcare rapida, iar acumulatorul sau de 5.000 de miliamperi ii asigura o autonomie de invidiat. De altfe, Moto G7 Power este unul dintre cele mai bune telefoane de pe piata cand vine vorba de durata de viata a bateriei sale.

O baterie de 5000 mAh care dureaza zile intregi, doar cu o singura incarcare. In zilele in care te grabesti, cu turbopower ai 9 ore de autonomie in 15 minute de incarcare. Una peste alta, un terminal din zona mid-range, cu performante bune, o autonomie impresionanta, un aspect placut si cu pret bun de achizitie, raportat la ceea ce ofera telefonul. Tie ce parere iti lasa Moto G7 Power?

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Motorola
Product Name
Moto G7 Power