Reviews

REVIEW | Meiigoo S9, pret, specificatii tehnice, pareri

Home  »  Reviews

catmobile

acum 6 ani

Pentru doar 140 de dolari, noul Meiigoo S9 poate fi un terminal interesant pentru tine. Aduce cateva specificatii foarte atractive, are un aspect suficient de placut si constructia sa pare una imbunatatita fata de alte editii de telefoane lansate de micutul producator chinez.

Acest nou smartphone lansat in urma cu putin timp este continuatorul proiectului Meiigoo S8. Avem detalii in cele ce urmeaza. Pentru inceput sa vedem ce specificatii tehnice ofera Meiigoo S9.

Meiigoo S9 specificatii

– Procesor MediaTEK octa core 1.5 Ghz (ARM Cortex-A53 + 4×1.0GHz ARM Cortex-A53)
– Memorie 4GB RAM
– Stocare de date 32 GB extensibila pana la 256 GB
– Ecran 6.18-inch cu rezolutie Full HD Plus
– Camera foto 13 megapixeli si 5 megapixeli (Spate)
– Camera foto 5 megapixei (fata)
– Sistem de operare Android 8.1 Oreo
– Baterie 5.000 mAh
– constructie sticla si metal
– placa video ARM Mali T860 MP 2 de 650 MHz

VIDEO | Asa arata Meiigoo S9

Primele pareri despre Meiigoo S9

La prima vedere, Meiigoo S9 te impresioneaza printr-un aspect modern si neasteptat de atractiv. La asta contribuie foarte mult constructia din sticla si metal si ecranul care primeste format modern (19:9) si breton de tip iPhone X, ceea ce face ca raportul ecran corp sa creasca.

Panelul este un IPS LCD cu diagonala de 6.2-inch, acoperit de sticla curbata 2.5D si cu o excelenta rezolutie Full HD Plus. Nu avem pe multe telefoane probabil chiar mai scumpe o rezolutie asa buna, pe o asemenea diagonala si la o asemenea densitate a pixelilor: 403 pixeli per inch. Good Job, Meiigoo! Ecranul lui Meiigoo S9 este indiscutabil unul dintre avantajele pe care le ofera acest telefon.

Meiigoo S9 (2)

Dar, Meiigoo S9 ofera la acesti bani si alte cateva avantaje interesante. Spre exemplu, sistemul de operare, o versiune de Android 8.1 Oreo aproape stock! Avem deblocare faciala pe acest device precum si WiFi dual-band, alte doua detalii pe care le salut cu sinceritate si bucurie.

Nu in ultimul rand, Meiigoo S9 aloca 5.000 de miliamperi bateriei sale, semn ca lucrurile vor sta destul de bine din punct de vedere al bateriei. Care apropos, este echipata si cu tehnologie de incarcare rapida. Din nou, un atu pentru simpaticul Meiigoo S9, care va reamintesc este evaluat la 140 de dolari pe site-ul Coolicool, adica putin peste 500 de lei. Nu suna rau, nu-i asa?

Meiigoo S9 display

Desigur insa, nu totul este perfect pe acest telefon. Partea de hardware nu este si, de ce sa nu recunoastem, nici nu prea avea cum sa fie, una foarte buna. Este decenta la acesti bani insa. Procesorul foloseste nuclee Cortex A53 si este un octa-core MediaTek MT6750 cu viteza maxima de 1.5 Ghz.Ceva tipic pentru zona low-mid-range. Placa video nu este nici ea una impresionanta, iar acceleratorul grafic Mali T860 ofera putere, atat cat se poate. Jocurile vor rula bine, dar cu principala conditie sa nu fie super demanding. Adica sa nu necesite prea multe resurse.

Meiigoo S9

Telefonul are slot dual-sim, mufa audio pentru casti de 3.5 milimetri si camera foto duala cu senzori de 13 si 2 megapixeli. Pentru pasionatii de selfie-uri, Meiigoo S9 ofera 5 megapixeli pe camera frontala incorporata in acel breton destul de elegant. Camera principala are LED dual si poate captura imagini cu efect bokeh.

9 milimetri grosime si 153 milimetri inaltime par sa sune confortabil si usor manevrabil pentru utilizator. Overall, mi se pare un terminal interesant, in special pentru suma de bani pe care o solicita Meiigoo. Din pacate, concurenta chiar si pe acest sector este dura si nu il vad pe Meiigoo S9 reusind sa rupa gura targului.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
Meiigoo
Product Name
Meiigoo S9