Reviews

REVIEW | Infinix Note 6 pareri, disponibilitate, pret si specificatii tehnice

Home  »  Reviews

catmobile

acum 5 ani

In August 2018, compania Infinix lansa oficial pe piata modelul Infinix Note 5 Android One. Device-ul despre care ati putut citi detalii si pe blogul nostru este urmat acum de un nou model interesant de la acelasi producator. Este vorba despre Infinix Note 6, un smartphone care este echipat cu trei camere foto pe spate, dar si cu un X Pen Stylus. Compania Infinix Mobile a schimbat putin orientarea acestei game si ofera acum un produs diferit, dar parca si mai interesant. Avem si noi informatii despre noul model, Infinix Note 6, in cele ce urmeaza.

Detalii despre Infinix Note 6

Infinix Mobile a dezvaluit cel mai nou smartphone al sau, denumit Infinix Note 6. Cea mai importanta modificare pe care o primeste noul dispozitiv este atractivul stylus X Pen. Totodata, Infinix Note 6 are cateva specificatii la fel de interesante, o bateri mare, sistem triple camera si un pret decent. Care sunt specificatiile tehnice ale noului Infinix Note 6? Aflam in cele ce urmeaza.

Pareri despre Infinix Note 6

Display
Noul model, Infinix Note 6 se beazeaza pe un ecran de 6.01-inch AMOLED, care produce o rezolutie Full HD+. Functionalitatea Always-On este unul dintre detaliile cele mai atractive de pe acest display. De precizat ca acesta are un aspect modern, in format 18:9.

Procesor
Infinix Note 6 functioneaza cu ajutorul unui procesor din zona mid-range, denumit Helio P35. Este un procesor octa-core (cu opt nuclee la bord) produs de taiwanezii de la Mediatek, care atinge o viteza maxima de 2.3 Ghz. Sub capota sa aflam ca Infinix Mobile a ajustat memoria RAM la 4GB, in timp ce capacitatea nativa de stocare a datelor este de 64 GB. Exista un slot hybrid pentru SIM, care poate fi folosit si pentru a adauga un card de memorie microSD, prin care memoria nativa a terminalului creste.

Dotari foto si software
Note 6 de la Infinix Mobile are o camera tripla pe spate. Aceasta are o rezolutie de 16 megapixeli pe lentila principala, o alta rezolutie de 8 megapixeli pe lentila de tip ultrawide si o a treia rezolutie de 2 megapixeli pentru senzorul de adancime. Camera frontala a device-ului are o rezolutie de 16 megapixeli si suporta functii importante, printre care si AI Beautification, o optiune bazata pe inteligenta artificiala care imbunatateste partea de selfie.

Device-ul ruleaza din fabrica Android 9.0 Pie, un sistem de operare peste care producatorul a „asezat” interfata XOS 5.0.

Bateri/autonomie
Infinix Note 6 are la bord o baterie de 4.000 de miliamperi, menita sa asigure o autonomie buna, de peste o zi. Acest acumulator este echipat si cu tehnologie de incarcare rapida, astfel ca durata in care el se va incarca este una relativ decenta. Senorul de amprente este clasic si se gaseste pe partea din spate a terminalului

Alte optiuni
Pe Infinix Note 6 gasiti un stylus X Pen, care de altfel devine si cel mai important detaliu de pe acest device. Poate face diverse desene sau schite, poate lua notite si in general este foarte cool. Mai mult, X Pen-ul de pe Note 6 al celor de la Infinix Mobile poate fi folosit si pentru a masura diverse distante folosind optiunea AR Measure. Terminalul are un compartiment special dedicat acestui X Pen stylus in partea de jos a device-ului.

Pret Infinix Note 6

Noul terminal devine oficial in Asia si va ajunge rapid pe cateva piete din Africa. Pretul sau de pornire este de 200 de dolari. Poate fi achizitionat pe culori precum negru (midnight black), mocha brown (maroniu) sau aqua blue (Albastru de culoarea apei). Ultimul are un buton de deschidere(power) de culoare aurie, ceea ce-l face cu atat mai atractiv din punct de vedere estetic.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Infinix
Product Name
Infinix Note 6