Reviews

Review husa de tip hybrid Armor

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 6 ani

 

Husa de tip hybrid Armor review, pret, disponibilitate


Scopul acestei huse este acela de a proteja telefonul dumneavoastra impotriva zgarieturilor, socurilor si a uzurii. O astfel de husa de tip hybrid Armor este acoperita cu un plastic foarte dur, dar constructia sa se bazeaza pe silicon de buna calitate. Inspira siguranta inca de la primul contact vizual.

husa de tip hybrid Armor (3)

Prin felul in care este construita, aceasta o astfel de husa de tip hybrid Armor asigura utilizatorului o prindere ferma a telefonului si previne aparitia semnelor de uzura.

De asemenea, o husa de tip hybrid Armor poate acoperi atat spatele, cat si lateralele telefonului, detaliu care ajuta utilizatorul sa-si protejeze smartphone-ul chiar si atunci cand il tine pe o masa, cu fata in jos.

husa de tip hybrid Armor (2)

De asemenea, portul USB care serveste in primul rand pentru incarcarea bateriei telefonului, dar si mufa pentru casti, de 3.5 milimetri, sunt protejate de aceasta husa, evitand astfel incidentele neplacute, eventualele scurgeri de apa in timpul unei ploi sau chiar acumularea de scame.

husa de tip hybrid Armor

Constructia pentru aceasta husa de tip hybrid Armor beneficiaza de un design ergonomic, premium. Decupajele sale sunt realizate cu exactitate, iar materialul sau anti-shock o recomanda drept o protectie pe termen lung pentru diverse tipuri de impact. Mai multe detalii despre huse de tip hybrid armor gasiti pe site-ul nostru oficial.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Husa Hybrid Armor
Author Rating
51star1star1star1star1star