Reviews, Stiri

Review Google Pixelbook » incredibilul Chromebook de 1000$ de la Google

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Alaturi de telefoanele Google Pixel 2 si 2 XL, precum si de castile Google Pixel Buds (noua minune tehnologica a companiei), cei de la Google au lansat oficial anul trecut si alte cateva gadget-uri spectaculoase. Unul dintre acestea este noul chromebook, Google Pixelbook, un laptop performant, cu un aspect absolut impresionant, dar si cu un pret pe masura asteptarilor. Ca merita sau nu acesti bani, pana la urma, decide fiecare dintre dumneavoastra. Opinia noastra o veti gasi ceva mai jos.

Noul laptop 2 in 1 (sau chiar 3 in 1) de la Google (devine aproape instantaneu tableta, se poate plia sau chiar plasa in aproape orice pozitie tinand cont ca tastatura sa rabateaza dedesubtul sau) ataca in mod evident un anumit segment de piata si va pune cu siguranta in pericol produsele rivalilor din 2017.

Despre Google Pixelbook discutam si noi in cele ce urmeaza: detalii cheie, specificatii, imagini si clipuri video sugestive, gasiti mai jos.

Review Google Pixelbook: chromebook-ul care-ti schimba perceptia asupra acestui segment

Chromebook Pixel a fost excelent pentru oricine cauta un device Chrome OS-powered. Dar Google a simtit ca trebuie sa avanseze la acest capitol si credem noi, ca a facut un pas impresionant in fata. Faceti cunostinta cu spectaculosul Google Pixelbook, noul laptop 2 in 1 convertibil.

Primele diferente sunt sesizabile usor: Pixelbook are in primul rand, un alt nume. Iar in al doilea rand, pare sa arate mai bine ca orice laptop construit de Google. Inainte de toate insa, trebuie mentionat ca noul Google Pixelbook asigura suport pentru utilizatori in instalarea de aplicatii Android din Google Play Store.

Review Google Pixelbook: cateva dintre marile avantaje ale spectacolului chromebook hybrid

Fara indoiala, caracteristica emblematica a noului Google Pixelbook este Asistenul virtual Google, care de altfel este o caracteristica emblematica pentru toate produsele Google din acest an. Pixelbook il aduce insa pentru prima data pe un laptop. Poate fi oricand folosit spunand „Ok Google” sau prin apasarea unui buton de pe randul doi al tastaturii. Debutul aplicatiilor non-beta pentru Android pe Chromebook-uri este de asemenea o premiera pentru Pixelbook. Practic, se poate rula orice aplicatie Android din Google Pixelbook, fie intr-o fereastra de marimea unui telefon, fie pe ecranul complet al laptop-ului.

Review Google Pixelbook

Ca orice Chromebook, Pixelbook ruleaza sistemul de operare Chrome, ceea ce inseamna ca veti beneficia de cele mai recente functii de securitate ale Google si de toata experienta premium cu care sunteti probabil deja familiarizati. Acest sistem de operare nu a functionat intotdeauna excelent pe un ecran mare touchscreen, dar Google s-a angajat ca de aceasta data, totul va functiona perfect. Google Pixelbook este exact metoda prin care poti transforma un smartphone Google Pixel intr-un laptop.

Google Pixelbook (2)

De fapt, cam asta a fost ideea din spatele viziunii Google la construirea acestui produs. Inclusiv design-ul de pe spatele laptopului, te duce cu ideea la un telefon Pixel. Viziunea Google asupra hardware-ului este sustinuta de ideea ca utilizatorul trebuie sa aiba software, aplicatii si servicii care sa functioneze oriunde si oricand, indiferent de marimea ecranului. Google Pixelbook nu va poate inlocui telefonul, dar poate face multe dintre lucurile pe care le poate face in mod obisnuit un smartphone. Si cred ca asta este suficient. Pentru moment.

Review Google Pixelbook: detalii cheie

  • beneficiaza de o constructie spectaculoasa, din aluminiu; grosimea sa este de doar 10.3 milimetri

  • device-ul se transforma foarte usor in tableta, avand un design de tip 360 de grade

  • procesor Intel Core i5, a saptea generatie (exista si optiunea Intel Core i7)

  • are 128/256/512 GB pentru stocarea de date si 8 sau 16 GB memorie RAM

  • vine cu asistentul virtual Google Assistant si ruleaza orice aplicatii Android

  • mobilitatea sa este una exceptionala

  • impresioneaza prin tastatura de tip backlit (iluminata din spatele butoanelor), foarte placuta la atingere, foarte rapida si care se va simti minunat sub palmele tale

  • este considerat cel mai puternic Chromebook realizat pana acum de Google; am adauga noi si cel mai aspectuos

  • Pixelbook Pen este stylus-ul care se poate achizitiona separat pentru 99$; poate fi folosit pentru scris de mana sau desent si este sensibil la 2000 de niveluri de presiune

  • rezolutia sa maxima este de 2400 x 1600 (Quad HD) pentru cei 12.3 inch cat are ecranul; de asemenea ecranul este sensibil la atingere si are o densitate de 235 pixeli per inch

  • beneficiaza de Google Chrome-Os ca sistem de operare

  • are camera video 720p incorporata

  • Google Pixelbook a devenit disponibil incepand cu data de 31 octombrie 2017; pre-comenzile au debutat in data de 4 octombrie 2017

  • Pretul sau incepe de la 999 de dolari; mai jos o oferta atractiva pentru el

Review Google Pixelbook: video

Review Google Pixelbook: verdict

La prima vedere, acest impresionant chromebook are toate sansele sa fie un real succes. O placuta surpriza, cu un aspect absolut spectaculos si un urias castig pentru segmentul premium chromebook.

Are proprietatea 2-in-1, o constructie din aluminiu splendida si o greutate de doar un kilogram (este extrem de usor), vine cu specificatii puternice, precum si cu abilitatea de a rula Google Asisstant si de a instala orice fel de aplicatie Android.

Google Pixelbook

Desigur, pretul sau este unul foarte mare (chiar extrem de mare pentru un chromebook), mai ales daca tinem cont de faptul ca majoritatea chromebook-urilor de pe piata costa in jur de 300-400 de dolari.

Dar, nu orice chromebook ofera ceea ce-ti ofera acest impresionant laptop 2-in-1. Iar la urma urmei … daca un smartphone costa 1000 de dolari, de ce n-ar putea costa atat si un astfel de gadget 🙂 #MadeByGoogle.

Pret Google Pixelbook » pe Amazon.com versiunea de 8GB RAM/128GB ROM costa 899 de dolari.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4.5 based on 4 votes
Brand Name
Google
Product Name
Google Pixelbook
Price
$ 999