Reviews, Stiri

Seria N de la Coolpad s-a imbogatit cu terminalul Coolpad N2M

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Coolpad N2M este un smartphone entry-level care face parte din seria N de device-uri marca Coolpad. Terminalul continua lista prezentarilor dispozitivelor de tip Coolpad de pe site-ul nostru. Va reamintim ca in trecut ati putut citi detalii si informatii despre terminalele Coolpad Power (review aici) si Coolpad Sky 3S (review aici), adica alte doua item-uri de tip entry-level ale acestui producator. Despre Coolpad N2M, cel care continua aventura Coolpad N1, discutam in cele ce urmeaza.

Coolpad N2M telefon de buget cu pret maricel

Comercializat pe culorile negru si auriu, Coolpad N2M este un smartphone cu display si margini slim, care asigura utilizatorului un design placut si care poate fi usor de manevrat. Acest dispozitiv se bazeaza pe un ecran de tip IPS LCD cu diagonala de 5 inch si rezolutir 1280×720 pixeli. Ecranul multitouch are o densitate a pixelilor de 294 pixeli per inch si benficiaza de o sticla rezistenta la zgarieturi.

Din punct de vedere al aspectului sau, Coolpad N2M este un item placut ochiului, nu are o greutate mare si pare un telefon slim, cu o carcasa din plastic care in grosime masoara doar 8.5 milimetri. Terminalul este compatibil cu tehnologia 4G LTE si include in zona frontala butoane de tip capacitiv, iar pe partea din spate un difuzor care se spune ca este foarte bun.

Coolpad N2M

„Motorul” acestui dispozitiv este un procesor quad-core, Spreadtrum SC9832 cu o frecventa de 1.3 Ghz. Alaturi de el, functioneaza placa video Mali 400 MP2, un accelerator grafic mai mult decat decent pentru categoria entry-level. Coolpad N2M ruleaza Android 6.0 Marshmallow inca din fabrica, dar beneficiaza in acelasi timp si de propria interfata grafica, denumita Cool UI 8.0. Memoria de tip RAM a dispozitivului este una de 1GB, in timp ce capacitatea de stocare nativa a Coolpad N2M atinge 16GB.

Conform producatorului, acumulatorul pe care il incorporeaza Coolpad N2M este unul Lithium-Ion si are o capcitate de 1950 mAh, ceea ce asigura o autonomie standby de pana la 210 ore de funcitonare. Smartphone-ul beneficiaza de asemenea de tehnologii de ultima generatie atunci cand vine vorba despre capitolul conectivitate, asigurand utilizatorilor un port microUSB 2.0, bluetooth 4.0, GPS cu A-GPS precum si senzori ca accelerometru si proximitate.

Dotarile foto ale acestui item nu sunt insa de cel mai inalt nivel, astfel ca daca va faceti planuri pentru a-l achizitiona trebuie sa stiti ca Coolpad N2M nu are un sistem de camere foto care sa poata impresiona. Camera foto principala este echipata cu un senzor de numai 5 megapixeli insotit ce e drept, de flash LED, HDR si autofocus. In ceea ce priveste camera pentru selfie-uri, aceasta incorporeaza un senzor de imagine de numai 2 megapixeli, astfel ca aceasta pare aproape complet lipsita de calitatea necesara.

Din fericire insa, Coolpad N2M nu vine cu un pret prea mare. Conform site-ului oficial al producatoului, item-ul Coolpad N2M costa 130 de dolari, un pret mic, dar … destul de mare in comparatie cu ceea ce poate asigura acest dispozitiv. Si asta fara a tine cont de faptul ca producatorul nu se bucura de o recunoastere universala, la nivel inalt.

Summary
product image
Author Rating
1stargraygraygraygray
Aggregate Rating
1 based on 1 votes
Brand Name
Coolpad
Product Name
Coolpad N2M
Price
$ 130