Reviews

REVIEW | Coolpad Cool 3 Plus pret, specificatii tehnice si disponibilitate

Home  »  Reviews

catmobile

acum 5 ani

Noul Coolpad Cool 3 Plus va fi disponibil in foarte scurt timp pe Amazon. Device-ul aduce cateva elemente de noua generatie, combinate cu specificatii bune, la un pret excelent. Din primele informatii, cea mai accesibila versiune a lui Coolpad Cool 3 Plus costa sub 400 de lei. Discutam despre toate acestea, in cele ce urmeaza. Pe blog.catmobile ai pareri si despre Coolpad Cool 3, versiunea standard a device-ului.

Coolpad Cool 3 Plus pret de achizitie

Noul Coolpad Cool 3 Plus pleaca de la suma de 360 de lei (fara eventualele taxe de transport). La acesti bani primesti o versiune bazata pe 2GB RAM si 16 GB dedicati stocarii de date. Ceva mai scumpa este versiunea de 3GB RAM si 32 GB dedicati stocarii de date. Pentru ea va trebui sa platiti undeva la 400 de lei. Cea mai scumpa versiune a lui Coolpad Cool 3 Plus este si cea mai potenta. Ofera 4GB RAM si 64 GB dedicati stocarii de date si costa 480 de lei.

Pareri si specificatii tehnice Coolpad Cool 3 Plus

Arata bine, nu costa mult si isi face foarte bine treaba. Asa poate fi descris noul Coolpad Cool 3 Plus, cel mai nou smartphone din portofoliul micutului producator din China.

Coolpad Cool 3 Plus are un ecran de 5.71-inch cu rezolutie 1520 x 720 pixeli. Este vorba despre un panel decent, care in partea sa de sus are un decupaj de tip „picatura de apa” (waterdrop).

Sub capota, Coolpad Cool 3 Plus vine cu un procesor octa-core MediaTek Helio A22. Este vorba despre un chipset din zona entry level, bine gandit pentru a eficientiza autonomia device-ului, chiar daca are destule lacune la nivel de performanta. Cu toate acestea vei putea juca pe noul Coolpad Cool 3 Plus aproape orice joc din Magazin Play, iar browsingul va fi o simpla formalitate.

Asa cum va anuntam si mai sus, Coolpad Cool 3 Plus va avea mai multe versiuni de memorie. Ceea ce e foarte bine, pentru ca micutul producator ofera mai multe alternative pentru toate gusturile si toate buzunarele. Pe scurt, avem o varianta de 2GB RAM cu 16 sau 32 GB ROM, una de 3GB RAM cu 16 sau 32 GB ROM si cea mai puternica, de 3GB RAM cu 64 GB dedicati stocarii de date. Toate aceste versiune ale lui Coolpad Cool 3 Plus beneficiaza de slot dedicat pentru carduri de memorie microSD. Memoria telefonului poate fi extinsa astfel pana la 128 GB ROM.

Coolpad Cool 3 Plus (3)

La nivel foto, Cool 3 Plus de la Coolpad este echipat cu o camera foto de 13 megapixeli pe spate, care beneficiaza si de LED Flash. Camera frontala are doar 8 megapixeli, dar se va demonstra utila pentru selfie-uri si sesiuni de videocalling. Noul smartphone de la Coolpad ruleaza din fabrica o versiune destul de curata de Android 9.0 Pie si este sustinut de o baterie de 3.000 de miliamperi. Smartphone-ul vine cu optiuni importante precum senzor de amprente (pe spate), deblocare faciala, 4G VoLTE, bluetooth, WiFi, GPS, GLONASS, OTG support, dual-sim si port micro USB.

Concluzie Coolpad Cool 3 Plus

Modelul celor de la Coolpad este un bun telefon de buget, in special in versiunea de 4GB RAM. Se putea mai bine la nivel de procesor, dar chiar si-asa, tinand cont de cat costa terminalul, Cool 3 Plus mi se pare o varianta interesanta pentru segmentul entry level. Tie ce parere ti-a lasat?

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Coolpad
Product Name
Coolpad Cool 3 Plus
Price
RON (aprox) 360