Reviews

REVIEW | Blackview MAX 1 pret, detalii oficiale, specificatii tehnice, pareri

Home  »  Reviews

catmobile

acum 5 ani

Blackview este unul dintre producatorii mici din China. De regula, compania lanseaza telefoane care se incadreaza in segmentul entry level, iar uneori trec in cel mid-range. Rareori, un telefon al companiei Blackview depaseste 200 de dolari. Ei bine, noul Blackview MAX 1 depaseste cu mult aceasta suma si este de departe, cel mai scump telefon lansat vreodata de catre acest producator.

Ce-l face atat de special pe Blackview MAX 1? Cu ce detalii ne surprinde si cat de bine ar fi sa va cheltuiti banii pe un asemenea device? Aflam in cele ce urmeaza.

Pret Blackview MAX 1

Aproape de necrezut. Asta a fost prima mea reactie cand am vazut smarpthone-ul Blackview MAX 1 listat pe site-ul Aliexpress. Ei bine, modelul este evaluat de micutul producator chinez la nici mai mult, nici mai putin, de 700 de dolari! Ok, Blackview MAX 1 este un device interesant si vine in plus cu proiector, dar pretul mi se pare pur si simplu urias. Si, aproape sigur, de neatins chiar si pentru cei mai fideli cumparatori ai produselor Blackview. Se prea poate totusi ca pretul smartphone-ului sa scada vertiginos in timp, mai ales ca vanzarile modelului Blackview MAX 1 vor debuta ceva mai tarziu.

Specificatii tehnice Blackview MAX 1

Telefoane cu proiector incorporat am vazut si la Allview, care nu a solicitat insa niciodata o asemenea suma pentru produsul sau. Noul Blackview MAX 1 are intr-adevar proiector cu focus automat incorporat, un proiector care poate ajusta imaginea si claritatea imaginii in mai putin de o secunda. Fara dubii, acest detaliu este elementul central din jurul lui Blackview MAX 1. Practic, telefonul poate prin proiectorul sau sa proiecteze o imagine de 200 de inch de la o distanta de 3 metri, ceea ce suna intr-adevar, remarcabil.

Pe langa acest proiector insa, Blackview MAX 1 nu se ridica la nivelul asteptarilor. Desigur, avem un acumulator destul de generos, cu capacitate de 4680 de miliamperi. Bateria de mari dimensiuni se leaga cumva si de proiectorul incorporat de terminal, pentru ca poate asigura pana la 5-6 ore de proiectare video, sustine Blackview.

Ecranul telefonului are 6-inch in diagonala si este un format dintr-un panou de tip AMOLED de la Samsung, cu rezolutie Full HD+ adica 2160 x 1080 pixeli. Raportul dintre ecran si corpul telefonului ajunge la 83%, iar densitatea pixelilor pare foarte buna, 402 ppi.

Sub capota, descoperim procesorul Helio P23, un chipset decent, dar super modest daca este sa ne raportam la pretul final de achizitie (din aceasta periaoda) al telefonului. El este cuplat cu placa video ARM Mali G71 de 770 Mhz . Noul model Blackview MAX 1 beneficiaza de port USB de tip C si de tehnologie Face Unlock, iar camera sa principala are o rezolutie de 16 Megapixeli, cu apertura f/2.0 si posibilitate de inregistrare video la rezolutie Full HD. Daca senzorul principal este model Sony, senzorul secundar fata, este Samsung si este cuplat cu un al doilea senzor de 0.3 Megapixeli. Senzorul camerei frontale are aceeasi rezolutie ca si camera principala, 16 Megapixeli.

Terminalul Blackview MAX 1 ruleaza din fabrica Android 8.1 Oreo (un sistem de operare destul de curat), masoara 10.2 milimetri si are o inaltime de 159.5 milimetri. Pe langa proiectorul inclus in telefon, device-ul vine cu selfie stick la pachet, cu incarcator fast charger, adaptor USB la mufa jack de 3.5 milimetri si casti. Ba chiar, chinezii sustin ca pachetul contine si o boxa bluetooth.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Blackview
Product Name
Blackview MAX 1
Price
$ 700