Reviews

Allview P8 Energy mini review, pret, specificatii tehnice

Home  »  Reviews

catmobile

acum 8 ani

Review Allview P8 Energy mini – Beauty meet power

Compania romaneasca Allview Mobile isi pastreaza reputatia de producator de telefoane fiabile si accesibile ca pret. In ianuarie anul acesta a fost lansat modelul AllView p8 energy mini , un telefon mid level, dar care nu este deloc mini.

Allview P8 Energy Mini

Cea mai elocventa caracteristica a lui p8 energy mini este introducerea in constructie a 2,5D glass, ceea ce da un plus designului si usureaza utilizarea. Contrar asteptarilor, 2.5 d glass nu este edge-ul de la Samsung in varianta mai ieftina, ci o margine curbata a sticlei ecranului, introdusa pentru a elimina marginea carcasei pe fata aparatului. Cum mentionam mai sus, Energy mini nu este deloc mini, el avand un ecran de 5 inch IPS HD cu o rezolutie de 1280×720 cu 16 milioane de culori care beneficiaza de tehnologia „Full Lamination„. Aceasta tehnologie permite subtierea ecranului considerabil, contribuind la aspectul slim al telefonului. Similar cu Gorilla Glass, AllView p8 energy mini este dotat cu Asahi Dragontrail Glass, ce are rolul de a-l proteja de zgarieturi si impacturi medii.

Allview P8 Energy Mini Review Video

Carcasa este de tip slim, placuta la atingere si care da o senzatie de folosire usoara, ecranul cu margini rotunjite facand swipingul mult mai facil si natural. Culorile oferite de producator nu ofera o mare diversitate, acestea fiind alb, gri si gold.
Desigur, nu putem omite Energy din numele acestui Allview. Acesta se refera la capacitatea mare a acumulatorului, de 4000 mAh. Cu o asemenea resursa, P8 are un timp de convorbire aproximativ 25 de ore, iar timpul de stand-by ajunge pana la 400 de ore. Producatorul a integrat functia de fast charge ce ii permite sa se incarce de la 0 la 10% in aproape 9 minute. Un alt plus la capitolul alimentare este dat de cablul OTG, care ii permite sa functioneze ca baterie externa, alimentand alte device-uri.

Vei avea nevoie si de o husa pentru  Allview P8 Energy Mini!

huse Allview P8 Energy mini

Camera principala a lui AllView p8 energy mini mini este una de 8 MP, cu autofocus si care filmeaza HD la 1080p, iar cea secundara are un senzor de 5 MP si functia de infrumusetare a fetei. La capitolul performanta acest telefon se incadreaza undeva intre entry si mid level, fiind dotat cu un procesor Cortex A-7 quad-core de 1,3 gigahertzi si un GPU Mali 400. Memoria de 2 GB RAM este suficienta pentru aceste dotari, ceea ce face din AllView p8 energy mini un telefon destul de echillibrat. Stocarea se realizeaza cu ajutorul memoriei interne de 16 GB, dar si prin extindere cu card micro SD de pana la 128 GB. Sistemul de opereare care ruleaza pe acest model este android 5.1 lolipop.

Disponibil din 28 ianuarie si avand pretul de 799 Lei, Allview p8 energy mini este un telefon echilibrat si surprinzator de practic prin functiile oferite, reusind sa combine functionalitatea cu designul placut si suprafetele de contact foarte fine.

surse: gsmarena.com | allview.ro | androidauthority.com | playtech.ro

Summary
Review Allview P8 Energy mini
Article Name
Review Allview P8 Energy mini
Description
Compania romaneasca Allview Mobile isi pastreaza reputatia de producator de telefoane fiabile si accesibile ca pret. In ianuarie anul acesta a fost lansat modelul AllView p8 energy mini , un telefon mid level, dar care nu este deloc mini.
Author
Publisher Name
CatMobile
Publisher Logo