Stiri

Redmi Note 9S specificatii tehnice, imagini si primele impresii

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

La mijlocul lunii martie, compania Redmi lanseaza pe piata modelul Redmi Note 9S. Este un device cu ecran de 6.67-inch care va beneficia de un sistem quad-camera pe spatele sau. Mai multe informatii, in cele ce urmeaza.

Redmi Note 9S specificatii tehnice, imagini si primele impresii

Redmi a scos deja pe piata modelele Redmi Note 9 Pro si Redmi Note 9 Pro Max, telefoane care au primit ”unda verde” in India saptamana trecuta. Acum, producatorul chinez se pregateste sa introduca oficial modelul Redmi Note 9S in Singapore.

Conform celor de la Xiaomi Malayisia, noul device va avea un sistem quad camera pe spate si va fi ultimul model din seria Note 9 din acest an.

Ne asteptam la un device din zona mid-range, cu aspect foarte placut si modern, dar si cu cateva specificatii tehnice destul de atractive la bord. Sa le si rasfoim pe scurt.

Noul Redmi Note 9S se va baza pe un ecran de 6.67-inch in diagonala, panel IPS LCD cu rezolutie 2400 x 1080 pixeli. Sub capota sa descoperim noul procesor din zona mid-range, Snapdragon 720G SoC, un chipset pe care producatorul il cupleaza cu 6GB RAM si 128 GB pentru stocarea de date. Memoria nativa a telefonului poate fi extinsa pana la 1TB din primele informatii venite din China.

Sa trecem insa la sistemul de camere, care se anunta unul foarte interesant. Pe noul Redmi Note 9S, senzorul principal va avea 48 de megapixeli. El va fi secondat de un senzor de imagine de 8 megapixeli ultra wide si de alti doi senzori de imagine de 5 megapixeli, respectiv 2 megapixeli. Camera selfie a noului model Redmi Note 9S va avea o rezolutie de 16 megapixeli.

Se pare ca device-ul va fi sustinut de o baterie de 5020 mAh, baterie care va fi echipata cu tehnologie de incarcare rapida la 18 W. Este acelasi tip de incarcare rapida pe care il gasim si pe modelul Redmi Note 9 Pro. Noul device de la Redmi va rula din fabrica Android 10, customizat cu interfata MIUI 11. Cu mai multe informatii despre Redmi Note 9S vom reveni si noi dupa lansarea oficiala a telefonului.

Summary
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Redmi
Product Name
Redmi Note 9s