Reviews

Redmi Note 8T pret, specificatii tehnice si detalii oficiale

Home  »  Reviews

catmobile

acum 4 ani

Xiaomi a lansat pentru piata din Europa modelul Redmi Note 8T. Este vorba despre un device care ruleaza MIUI 10 bazat pe Android 9 Pie si care este echipat cu o baterie de 4.000 de miliamperi. Avem toate detaliile despre noul smartphone al brandului din China in cele ce urmeaza.

Pret si disponibilitate Redmi Note 8T

Piata din Europa primeste un nou device de la Xiaomi. Este vorba despre modelul Redmi Note 8T, un smartphone care va costa din primele informatii 179 de euro in cazul celei mai blande dintre versiunile sale. Aceasta va avea 3GB RAM la bord si 32 GB dedicati stocarii de date.

O versiune mai scumpa este cea de 4GB RAM si 64GB pentru stocarea de date. Aceasta versiune va costa 199 de euro. Cea mai puternica dintre versiunile lui Redmi Note 8T este si cea mai scumpa dintre ele. Mai exact, 249 de euro va costa Redmi Note 8T cu 4GB RAM la bord si 128 GB pentru stocarea de date.

Modelul Redmi Note 8T va fi disponibil in perioada urmatoare pe culori precum Moonshadow Grey, Stascape Blue sau Moonlight White, adica nuante variate de culoare pentru gri, albastru si alb. Presa europeana anunta ca modelul devine disponibil incepand cu data de 8 noiembrie in Spania si Italia, iar din 13 noiembrie in Franta. Germania il va primi incepand cu data de 15 noiembrie, apoi Redmi Note 8T va ajunge pe pietele din Olanda, Belgia si probabil si Romania. Sa aruncam o privire peste ceea ce asigura modelul Redmi Note 8T in materie de specificatii.

Specificatii tehnice Redmi Note 8T. Primele pareri si impresii despre acest nou smartphone de la Xiaomi

Xiaomi a promis pentru aceasta data Redmi Note 8T si s-a tinut de cuvant. Device-ul devine oficial in Europa si va ajunge probabil si pe piata din Romania. Ce specificatii aduce el la un pret cuprins intre 179 si 250 de euro?

Ei bine, Redmi Note 8T are un ecran de 6.3-inch in diagonala, cu rezolutie 2340 x 1080 pixeli (full hd +) si un raport ecran corp de 88.3 procente. Deasupra acestui ecran avem protectie Corning Gorilla Glass 5, iar aspectul terminalului este unul modern, tradus in noul format 19.5:9. De precizat ca ecranul are atat Sunlight Mode, cat si Night Mode sau Reading Mode.

Sub capota sa, Redmi Note 8T ascunde procesorul Snapdragon 665 AIE de la Qualcomm, o versiune de upgrade pe care producatorul a asociat-o cu chipsetul Adreno 610 GPU. Device-ul are 3GB RAM sau 4GB RAM in functie de versiune (LPDDR4X RAM) si pana la 128 GB stocare de date, de asemenea in functie de versiune. De remarcat ca toate modelele Redmi Note 8T sunt echipate cu slot dedicat pentru carduri de memorie microSD astfel ca memoria nativa a telefonului poate fi extinsa pana al 256 GB.

In compartimentul foto, Redmi Note 8T impresioneaza prin camera principala cu patru senzori de imagine.Cel mai puternic dintre ei are 48 de megapixeli si este un model Samsung GM1. Urmeaza alti doi senzori de 2 megapixeli (unul pentru adancime si unul macro) si inca un senzor de 8 megapixeli, format ultra wide. Pentru selfie-uri si sesiuni de videocalling, Redmi Note 8T are o camera foto de 13 megapixeli cu functii precum AI Beautify, AI Portrait Mode, Panorama Selfie sau deblocare faciala.

Note 8T (adica versiunea europeana a lui Xiaomi Redmi Note 8) ruleaza din fabrica MIUI 10 bazat pe Android 9.0 Pie si este alimentat de o baterie de 4.000 de miliamperi cu tehnologie de incarcare rapida la 18W, Quick Charge 3.0. Telefonul are senzorul de amprente montat pe partea din spate, iar printre optiunile sale de conectivitate sunt incluse 4G LTE, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth v5.0, GPS/ A-GPS, NFC, USB-Type C si mufa de 3.5mm pentru casti. Modelul Redmi Note 8T are o greutate de 190 de grame si o grosime de 8.35 milimetri. Este un device din zona mid-range cu pret bun si performante mai mult decat decente.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Xiaomi
Product Name
Redmi Note 8T