Stiri

Redmi Note 8 confirmat oficial. Ce specificatii are si cum arata

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Brandul Redmi este pregatit sa introduca oficial noul sau model Redmi Note 8. Detaliile speculate in presa de specialitate in ultima vreme incep sa prinda contur. Avem si noi informatii despre noul Redmi Note 8, in cele ce urmeaza.

Xiaomi si Redmi au confirmat noul Redmi Note 8

Redmi Note 8 si Note 8 Pro sunt urmatoarele doua terminale ale brandului care vor iesi la suprafata in perioada urmatoare. Cele doua terminale vor fi echipate cu camere foto de tip quad camera. Senzorul principal,si cel mai important atu in acest sector al handset-urilor va avea o rezolutie de 48 de megapixeli.

Conform imaginilor oficiale scoase la suprafata de Redmi, acesti patru senzori de pe spatele celor doua terminale,Redmi Note 8 si Note 8 Pro vor fi asezati in format vertical.

Redmi Note 8 (3)

Alaturi de camera, din imaginile care au ajuns in presa observam si un LED Flash de tip dual. Pe langa aceste detalii, compania a oferit si cateva cadre sugestive realizate cu camera foto a terminalului Redmi Note 8. Aceste cadre sunt realizate pe timp de noapte, ba chiar si in conditii de iluminat scazut.

Producatorul a confirmat de asemenea prezenta procesorului Snapdragon 665 la bordul telefonului Redmi Note 8. Acest procesor este unul fabricat pe un proces tehnologic de 11 nanometri, unul mai bun decat cel de 14 nanometri pe care este fabricat procesorul Snapdragon 660 pe care il gasim la bordul Redmi Note 7S.

Chiar daca nu a oferit alte detalii in plus despre Note 8, Redmi va lansa terminalul in perioada urmatoare si este de asteptat ca device-ul sa aiba un ecran de tip Full HD+ cu notch de tip „dot”, dar si o barbie mai subtire. Raportul dintre ecranul si restul telefonului este acum unul mai bun, iar autonomia bateriei se anunta a fi una superioara.

Redmi Note 8

Redmi Note 8 va avea procesor Snapdragon 665

Totodata, Note 8 de la Redmi va avea conectivitate NFC si mai multa memorie RAM decat predecesorul sau. Vom reveni si noi cu informatii despre acest model de telefon in perioada urmatoare, imediat dupa lansarea oficiala a produsului.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Redmi
Product Name
Redmi Note 8