Stiri

Redmi K30i 5G specificatii tehnice, detalii oficiale si primele imagini

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Asa cum anuntase, Redmi s-a prezentat, la timp, cu noul Redmi K30i 5G, telefon cu suport pentru conectivitate 5G echipat cu un super ecran de 6.67-inch in diagonala si rezolutie Full HD Plus. Noul device beneficiaza de protectie Corning Gorilla Glass 5 si de HDR 10, arata foarte bine si va avea un pret bun de achizitie. Toate detaliile despre Redmi K30i 5G, in cele ce urmeaza.

S-a lansat oficial noul Redmi K30i 5G. Specificatii tehnice, imagini si disponibilitate

In urma cu cateva luni, Redmi a iesit pe piata cu modelul Redmi K30 Pro. Compania vine acum cu o alta propunere din zona mid-range, de aceasta data una cu conectivitate 5G la bord.

Noul Redmi K30i 5G este un device interesant. Chiar daca provine de pe piata chineza, are cateva argumente solide in favoarea sa. Printre ele, noul chipset Qualcomm Snapdragon 765G 5G, o reusita a celui mai important producator de procesoare din lume. Acest chipset ofera noului Redmi K30i 5G cam tot ceea ce este necesar pentru a se asigura ca utilizatorul va beneficia de o super experienta. Snapdragon 765G ajuta la partea de gaming, usureaza vizibil misiunea zonei software si consuma mult mai putin din bateria device-ului. El este sustinut de o memorie RAM de 6GB LPDDR4X si de 128GB dedicati stocarii de date, memorie nativa de tip UFS 2.1.

Sigur, nu este singurul avantaj pe care il are Redmi K30i 5G. Dincolo de suportul evident pentru conectivitatea de tip 5G, noul smartphone vine cu un ecran foarte tentant. Acesta are o diagonala de 6.67-inch cu rezolutie 2400 x 1080 pixeli, rata de refresh de 120 Hz si HDR 10. Deasupra sa avem protectie Corning Gorilla Glass 5, iar decupajul este de asemenea unul interesant, si i-am spune noi, chiar diferit.

In plus, Redmi K30i 5G are un sistem quad camera pe spate, care il face si mai atractiv. Desigur, nu ne putem astepta la performante uriase, si nici nu putem crede pe cuvant producatorul care ne „ameninta” cu o super reusita si in aceasta zona.

Dar, senzorul principal de 48 de megapixeli, cu apertura f/1.79 ne atrage atentia. Avem alti trei senzori, care au rezolutii de 8 megapixeli, 2 megapixeli si 5 megapixeli. Ultimul dintre acesti senzori este de fapt un macro senzor, in timp ce senzorul de 2 megapixeli este de fapt un senzor de adancime. Pe senzorul de 8 megapixeli avem o apertura buna, f/2.2. La nivel frontal, device-ul este echipat cu un sistem dual camera. Cei doi senzori au 20 de megapixeli si 2 megapixeli, si vor fi utilizati cu succes pentru selfie-uri si sesiuni de video calling.

Redmi K30i 5G ruleaza Android 10 din fabrica, un sistem de operare customizat cu interfata MIUI 11. Telefonul este sustinut de o baterie similara cu cea de pe modelul K30 Pro, adica una de 4.500 de miliamperi cu incarcare rapida la 30 de W. Senzorul de amprente este si el prezent in peisajul tehnologic al device-ului, care impresioneaza si pe partea de conectivitate, acolo unde avem WiFi 802.11 ac (2.4GHz + 5GHz), Bluetooth 5, Dual-frequency GPS, NFC, USB Type-C, dual-SIM si mufa de 3.5mm audio jack. Cu informatii noi despre disponibilitatea modelului K30i 5G vom reveni in perioada urmatoare. Pentru moment, el va fi disponibil in China si in Asia.

Profita si tu de reducerea oferita de eMag la unul dintre telefoanele Huawei foarte interesante de pe piata, in ceea ce priveste raportul pret calitate. Acum ai Telefon mobil Huawei P40 Lite, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G, Crush Green la numai 1099 lei.

Etichete:

Redmi Redmi K30i 5G