Reviews

Redmi Buds 3 Pro REVIEW – căști pentru oricine – cât costă și cum se descurcă

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 2 ani

Redmi Buds 3 Pro REVIEW 🎧 Redmi s-a mutat în segmentul True Wireless Stereo cu ceva timp în urmă. Brandul a lansat modelul Redmi Earbuds 3 Pro la începutul lunii septembrie, cu un design unic și un preț bun. Poți achiziționa aceste căști de pe mi-home.ro la un preț avantajos în această perioadă a anului.

Păreri despre Redmi Buds 3 Pro

Din punctul nostru de vedere, Redmi Buds 3 Pro au un set bun de specificații, inclusiv suport pentru codec aptX Adaptive, Bluetooth 5.2, 7 ore de viață a bateriei și multe altele. Așa că, să ne uităm la cât de bine funcționează în viața reală aceste căști Redmi Earbuds 3 Pro.

Design
Fără doar și poate, unul dintre primele detalii la care te uiți atunci când vezi un produs nou este felul în care arată. Cei de la Redmi sunt recunoscuți pentru atenția pe care o acordă detaliilor de calitate, iar construcția este un al amănunt pe care se bazează fie că vorbim de telefoane sau căști.

Și la acest capitol, căștile Redmi Buds 3 Pro nu fac rabat de la calitate. Sunt fabricate din plastic, ca majoritatea căștilor din segmentul TWS (True Wirelss Stereo), iar carcasa are o formă ”cuboidă” cu margini curbate. Are o singură lumină LED în față, iar aspectul general este unul plăcut și atractiv. În interior există un singur buton pentru resetarea căștilor. Vărfurile sunt din cauciuc, dar forma lor primește și detalii magnetice pentru a se poată fixa pe carcasă și a se încărca.

Partea audio, calitatea apelurilor și durata de viață a bateriei

Căștile Redmi Earbuds 3 Pro au un chipset QCC3040 și sunt disponibile cu conectivitate Bluetooth 5.2 cu codec aptX Adaptive, așa cum vă explicam și mai sus. Există, de asemenea, o latență scăzută pentru jocuri, precum și drivere duale Balanced și Armature. De asemenea, căștile beneficiază comenzi tactile multifuncționale. În plus, se pot asocia perfect cu dispozitivele MIUI.

Driverele căștilor Redmi Buds 3 Pro produc o cantitate destul de bună de bas, detaliu care favorizează utilizatorul pasionat de muzică. Zona audio pare să se concentreze pe ”joase”, dar nu lipsesc detaliile medii sau chiar înalte. Basul înalt sună extrem de plăcut în unele melodii.

Modul cu latență scăzută vă ajută și când vine vorba de gaming. Testate pe timpul a o oră de joc Raid Shadow Legends, căștile nu deranjează și chiar acompaniază perfect partea audio a unui joc destul de gălăgios. Am observat că sunetul poate fi îmbunătățit folosind egalizatorul de pe telefon, dar de asemenea, pare că volumul e mai mic decât al altor căști testate în același interval de preț. Pe mine, personal, nu mă deranjează acest aspect, dar el merită subliniat. Cred că este zona une Redmi ar fi putut să pluseze puțin.

Pentru că vorbim de ”detectare inteligentă” sunetul se oprește de la sine, odată ce ai scos căștile din urechi. Ce am observat este însă că pare să fie un delay la întreruperea sunetului când le scoți din ureche, sau poate mi s-a întâmplat doar mie, la acest model. Dacă ai și un dispozitiv Xiaomi, trebuie menționat că vei primi un pop-up în momentul în care deschizi carcasa căștilor pentru a le asocia rapid.

Vorbind despre calitatea apelului, căștile funcționează bine în medii cu zgomot de fundal scăzut. Cealaltă persoană mă auzea foarte clar când eram în casă. Nici în aer liber lucrurile nu stau tocmai rău, dar nu aș spune că este un punct forte pentru Redmi Buds 3 Pro cel mai bun, deoarece cealaltă persoană s-a plâns uneori de zgomote de fundal. Per total însă, apelurile ocazionale sunt super ok cu aceste căști și nu a existat nicio problemă majoră cu ele. Chiar nu aș putea să reproșez nimic deosebit la acest capitol.

Carcasa de încărcare are o baterie de 600 mAh pentru a oferi până la 30 de ore de utilizare totală. Carcasa vine și cu un port USB Type-C pentru încărcare. În plus, au o baterie de 43 mAh în fiecare căști care pretinde că oferă 7 ore de viață a bateriei la o singură încărcare. Căștile au ținut cam 6–7 ore în timpul în care le-am utilizat, la aproximativ 80 – 90% volum, ceea ce este grozav. Așa că vă puteți baza cu ușurință pe aceste căști pentru toate acele sesiuni lungi de muzică sau streaming video pe aplicațiile voastre preferate. Pe de altă parte, potrivit Redmi, carcasa se încarcă în aproximativ 1,5 ore, o afirmație care nu este departe de adevăr.

Concluzie ✅
Overall, căștile Redmi Earbuds 3 Pro sunt o achiziție bună din punctul meu de vedere. Cred cu tărie că Redmi putea umbla la calitatea hardware-ului, o zonă care ar fi putut fi îmbunătățită, dar probabil că ar fi ieșit din acest range de preț. Redmi Eearbuds 3 Pro a reprezentat o experiență plăcută. Căștile sunt bine construite, au autonomie bună, oferă confort, eleganță și spun eu că și o calitate bună la nivelul apelurilor audio. În zona audio există loc de îmbunătățiri, așa cum spuneam și mai sus. Durata de viață a bateriei este decentă, oferă încărcare rapidă și încărcare wireless, care le fac să iasă în evidență în acest sector de buget. Redmi Buds 3 Pro vine cu mai toate elementele de bază corecte și apoi merge mai departe decât rivalii, oferind încărcare wireless, funcția de detectare a urechii, dar și încărcare rapidă. Aceste bonusuri neobișnuite le fac o alegere excelentă pentru sectorul de buget.

Video by Redmi