Stiri

Redmi 10C a fost anunțat oficial. Se pregătește și modelul Redmi 10

Home  »  Stiri

catmobile

acum 2 ani

Xiaomi Redmi 10C este cel mai recent smartphone anunțat de producător în seria Redmi 10. Noul device vine cu un procesor Qualcomm și are un afișaj de tip crestătură picătură de apă (Waterdrop).

Redmi 10C este oficial. Preț, specificații tehnice, disponibilitate

Redmi a lansat modelulș Redmi 10C din seria Redmi 10 în Nigeria. Telefonul beneficiază de un ecran de 6,71 inchi, procesor Snapdragon 680, camere duble spate de 50 MP, baterie de 5000 mAh și multe altele.

Să aruncăm o privire la prețul, specificațiile, caracteristicile Redmi 10C și mai multe detalii.

Detalii de preț
Opțiunea de stocare de 4 GB RAM + 64 GB are un preț de 78.000 NGN, adică aproximativ 850 de lei. Cealaltă variantă cu 4 GB RAM cu 128 GB stocare internă are un preț de 87.000 NGN, adică cca. 950 de lei. Vine în opțiuni de culoare negru, albastru și verde.

Specificații Redmi 10C
Redmi 10 C vine cu un ecran LCD de 6,71 inchi. Cu toate acestea, nu se știe încă dacă smartphone-ul va avea rezoluție HD+ sau FHD+.

Telefonul este alimentat de un procesor Qualcomm Snapdragon 680. Un procesor care va fi cuplat cu până la 4 GB de RAM LPDDR4x și stocare internă de 64 GB/128 GB. Există, de asemenea, un slot pentru card microSD pentru mai mult spațiu de stocare în telefon.

În plus, telefonul are un sistem de cameră dublă din spate în formă pătrată, cu bliț LED. Există un senzor primar de 50 de megapixeli și unul secundar de 2 megapixeli. Pe partea sa din față, device-ul beneficiază de un selfie shooter de 5 megapixeli, care este găzduit de decupajul de pe afișaj.

În ceea ce privește autonomia, dispozitivul vine cu o baterie de 5000 mAh cu suport pentru încărcare de 10 W. Pe de altă parte, noul Redmi 10C rulează pe MIUI 13 bazat pe Android 11 OS. Celelalte detalii ale telefonului nu au fost încă confirmate.

De precizat că Xiaomi va lansa modelul Redmi 10 în India pe 17 martie. Redmi 10 este de așteptat să fie un fel Redmi 10C rebranded. Telefonul va fi disponibil pe Flipkart, imediat după lansarea sa în India.

Potrivit presei din această țară, Redmi 10 va fi alimentat de un chipset Qualcomm Snapdragon fabricat pe un proces de 6 nm. Telefonul va avea un afișaj cu decupaj în partea de sus (tot waterdrop), cu o bărbie groasă, dar dimensiunea exactă a ecranului nu este cunoscută. Pe spate, va exista o configurație cu dublă cameră. Configurația camerei va aduce în prim plan un senzor de cameră principal de 50 de megapixeli. Este probabil să aibă un senzor de adâncime de 2 megapixeli. În plus, dispozitivul este de așteptat să includă MIUI 13, interfața care va funcționa peste sistemul de operare Android.

Etichete:

Redmi 10C