Stiri

Record de precomenzi pentru Samsung Galaxy S8

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Samsung Galaxy S8, varful de gama al companiei sud-coreene, lansat intr-un eveniment spectaculos pe finalul lunii trecute, impresioneaza inca de la primele sale zile de protagonism. Cel mai asteptat terminal al anului si-a doborat deja recordul in materie de precomenzi si este de asteptat ca numai in Coreea de Sud sa se apropie sau chiar sa depaseasca in aceasta perioada 1 milion de precomenzi. Este o veste extraordinara pentru compania Samsung Electronics, care a inregistrat pierderi grele, semnificative, in 2016 ca urmare a esecului de proportii numit Samsung Galaxy Note 7.

Samsung Galaxy S8 – record de precomenzi in doua zile de la lansare

Pe 7 aprilie 2017, Samsung Electronics a anuntat lansarea oficiala la precomanda a flagshipului sau, Samsung Galaxy S8. Desi anticipau ca vor avea un numar impresionant de precomenzi dupa ce anul trecut fanii lor au fost privati de varful de gama, sud-coreenii nu aveau cum sa se astepte la o asemenea avalansa impresionanta. In numai 2 zile de la anuntul oficial legat de startul precomenzilor, Samsung Galaxy S8 a inregistrat 550 de mii de precomenzi, o cifra fara precedent pentru moment pe piata.

Samsung Galaxy S8 huse

In fapt, China Tech subliniaza ca nici macar daca vom aduna precomenzile de la Samsung S7 si Note 7 nu putem cumula cifra incredibila atinsa in numai 2 zile de Samsung Galaxy S8. Sursa citata anunta ca Samsung S7 a bifat 100 de mii de precomenzi dupa anuntul oficial al startului acestora, iar Note 7 atinsese o cifra dubla. Cu siguranta, acest impact extrem de puternic va insemna ca Samsung Galaxy S8 s-ar putea vinde intr-un numar impresionant de unitati la nivel global, numai in 2017.

Coreea de Sud sub dominatia Samsung Galaxy S8

Intre granitele tarii, flagshipul companiei sud-coreene a depasit de asemenea orice asteptari. Peste 720 de mii de precomenzi au realizat sud-coreenii de la startul campaniei, ceea ce a surprins nu doar presa de specialitate, ci chiar si oficialii companiei Samsung Electronics.

Samsung Galaxy S8

Aproape sigur, in perioada urmatoare, varful de gama din 2017 al companiei Samsung se va apropia de 1 milion de precomenzi doar in Coreea de Sud, ba chiar, „va depasi aceasta cifra” anunta GizmoChina. Campania de precomanda pentru Samsung Galaxy S8 se va incheia insa in aceasta zona in data de 17 aprilie, ceea ce lasa la dispozitie companiei destul de putin timp pentru a atinge aceasta suma record.

Verifica oferta noastra de huse Samsung Galaxy S8 si huse Samsung Galaxy S8 Plus pe care catmobile.ro a actualizat-o recent si care va suferi si „alte modificari” in perioada urmatoare, cand cele mai noi si mai calitative accesorii pentru varful de gama al companiei Samsung vor ajunge in Romania prin intermediul nostru.

Summary
Record de precomenzi pentru Samsung Galaxy S8
Article Name
Record de precomenzi pentru Samsung Galaxy S8
Description
In numai 2 zile de la anuntul oficial legat de startul precomenzilor, Samsung Galaxy S8 a inregistrat 550 de mii de precomenzi, o cifra fara precedent pentru moment pe piata.