Stiri

Recomandari seriale 2019: Este cel mai bun serial al anului! AICI vezi Cernobîl online subtitrat in limba romana

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Recomandari seriale 2019 >> Serialul Cernobîl are o nota mai mare pe IMDB decât Game of Thrones >> Daca vrei sa vezi care seriale americane din 2019 merita urmarite, ramai alaturi de blogul nostru >> Aici gasesti seriale 2019 Netflix si un top seriale Netflix >> La noi gasesti si Top seriale HBO Go.

Recomandari seriale 2019: Cernobîl, serialul prin care HBO reconstruieste catastrofa nucleara care a terorizat Europa

Serialul Cernobîl este fara discutie unul dintre cele mai bune seriale ale anului. Miniseria pe care cei de la HBO v-o ofera in 2019 ii are in rolurile principale pe Jared Harris, Stellan Skarsgard si Emily Watson. Poti urmari Cernobîl online subtitrat in limba romana pe Hbo Go. Mai jos, ai un trailer al acestei spectaculoase miniserii marca HBO. Povestea dramatica si consecintele cele mai groaznice catastrofe nucleare din istorie, intr-o opera excelenta pusa in scena de platforma HBO.

Recomandari seriale 2019: Povestea serialului Cernobîl. Urmareste Cernobîl online subtitrat in limba romana pe Hbo Go

Urmareste Cernobîl online subtitrat in limba romana pe Hbo Go. Serialul creat de Craig Mazin este de fapt o miniserie si spune povestea accidentului nuclear din 1986, Fara indoiala, vorbim despre una dintre cele mai groaznice catastrofe create de om din istorie, și a oamenilor curajoși care au făcut sacrificii incredibile pentru a salva Europa de un dezastru de neimaginat. Ori, cel putin, asta se crede. Serialul „Cernobîl” este o co-producție HBO/Sky, iar Jared Harris, Stellan Skarsgard si Emily Watson joaca exceptional.

Povestea spune ca pe 26 aprilie 1986, în centrala nucleară Cernobîl din Ucraina, Uniunea Sovietică, a avut loc o explozie masivă care a eliberat material radioactiv de-a lungul Belarusiei, Rusiei și Ucrainei, ajungând până la țările scandinave și din Europa de Vest. Jared Harris îl interpretează pe Valery Legasov, un foarte important fizician soviet. Parte a echipei chemate să ajute, el este primul care a înțeles proporția dezastrului.

Stellan Skarsgård îl interpretează pe Boris Shcherbina, vice prim-ministrul rus, trimis de Kremlin să conducă comisia guvernamentală de la Cernobîl în orele de după producerea accidentului. Emily Watson este Ulana Khomyuk, o fiziciană nucleară sovietă, hotărâtă să elucideze misterul care a dus la dezastrul de la Cernobîl. Urmareste Cernobîl online subtitrat in limba romana pe Hbo Go.

Cernobîl online subtitrat in limba romana (1)

Filmarile acestui serial au avut loc in Lituania, pentru ca acolo, producatorii au gasit o centrala nucleara partial scoasa din functiune. Spre deosebire de centrala de la Cernobîl, aceasta are doar doua reactoare, care pe dinauntru erau asemanatoare. Este pentru prima data cand un serial de televizune incearca sa spuna povestea adevarata din spatele tragediei.

Miniseria a debutat in luna mai la HBO si te asigur ca vei ramane alaturi de micul ecran, fara ezitare, din secunda in care vei da play butonului de start pentru primul episod. Cernobîl este genul de seriale care te prinde imediat. Vei avea parte de sase episoade in care vei descoperi foarte multe adevaruri nespuse. Poate ca stii deja ca in primele zile dupa tragedie, oficialii partidului comunist au incercat sa musamalizeze incidentul, dar vei afla si mai multe din noul seriale de la Hbo. Dincolo de ascunderea faptelor si a informatiilor reale despre situatie, vei realiza ca Cernobîl te invata multe despre aceasta tragedie, iar la final te lasa sa tragi propriile-ti concluzii. Regizorul miniseriei este Johan Renck, cunoscut pentru colaborările pe care le-a avut cu artişti precum Madonna, Beyoncé, Robbie Williams sau David Bowie. Cernobîl online subtitrat in limba romana se vede pe hbo go.