Stiri

Rebelde online pe Netflix! Serialul iubit de milioane de adolescenți revine

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 3 ani

Netflix a facut marele anunț: seria Rebelde revine și va fi disponibilă pe platforma streaming în format online.

Vești mari pentru fanii RBD și al serialului Rebelde. Netflix pregătește deja o nouă serie care ar urma însă să debuteze ceva mai târziu. Nu vorbim despre o continuare a serialului consacrat încă din 2004 și mai degrabă despre o preluare de ștafetă a popularului show, cu ajutorul altor actori tineri și de mare perspectivă. Mai exact, acțiunea Rebelde se va desfășura la același liceu, dar cu alte personaje.

Rebelde a scris istorie. Netflix e gata să reabiliteze un segment de piață pierdut

Rebelde este serialul care a făcut senzație printre adolescenți. Ba chiar, cifrele sale au scris istorie pentru Televisa, televiziunea care l-a creat și care a dat naștere unui adevărat fenomen la nivel mondial. Serialul a fost de fapt o preluare a cunoscutului serial argentinian Rebelde Way, cu alte personaje și trecuturi diferite. Acțiunea din Rebelde se petrecea la Elite Way School, acolo unde se va filma și nou serial Rebelde creat de Netflix.

Revenit la seria apărută în 2004, aceasta a fost creația regizorului Pedro Damian și a scenaristului Pedro Armando Rodriguez. Pedro Damian, cel care avea să devină și producător al trupei RBD ar fi fost contactat de Netflix pentru câteva idei ale noului show. Caută pe internet serial rebelde online subtitrat și e foarte posibil să găsești super serialul care a făcut istorie printre adolescenți.

Pe parcursul a 440 de episoade, serialul mexican s-a impus în preferințele adolescenților, iar nașterea trupei RBD a venit cumva firesc. A fost de altfel unul dintre lucrurile care au marcat acest serial, pentru că producătorii au folosit Rebelde pentru a promova formația RBD și proiectul din spatele show-ului. Succesul a fost garantat, trupa de tineri din Mexic reușit să câștige un triplu disc de aur. Anahi (cea mai cunoscută dintre membrii trupei și interpreta rolului Mia Colucci), Alfonso ”Poncho” Herrera, Dulce Maria, Christopher von Uckerman, Maite Peroni și Christian Chavez au jucat atât roluri în serialul Rebelde, cât și rol de cântăreți în formația RBD.

Serialul a consacrat și alte nume importante pentru lumea telenovelelor din America centrală și de Sud, cel mai important fiind cel al lui Angelique Boyer. Serialul Rebelde a fost difuzat și în România până în 2007, iar ulterior, trupa RBD a vizitat țara noastră și a creat, așa cm era de așteptat, o adevărată isterie. Pe lângă România, serialul Rebelde a fost difuzat în 27 de țări, printre care Statele Unite ale Americii, Japonia, Canada, Rusia, India, Anglia, Grecia, Venezuela, Brazilia, Indonezia, Israel sau Angola. A înregistrat audiențe record în țări precum Mexic, Brazilian, Spania sau Columbia. Pe parcursul serialului, acesta a avut și câțtiva invitați speciali printre care Hilary Duff, Lenny Gravit, Ricardo Montaner sau Tiziano Ferro. Găsești și acum pe internet vechiul serial rebelde online subtitrat în limba română.

Netflix este gata să redea acum publicului care a pierdut contactul cu eorii săi adolescentini dispuși să lupte pentru visul lor de a face muzică de calitate, un nou serial, care poate face cifre impresionante. Iar rețeaua de streaming lucrează cu atenție la alegerea actorilor și a subiectelor care vor ghida noua serie Rebelde.

Serialul Rebelde revine. Netflix a făcut anunțul oficial

Prin intermediul unui mesaj postat pe contul oficial de Twitter, Netflix a prezentat prin intermediul unui scurt trailer anunțul că seria Rebelde revine.

Așa cum explicam și mai sus, noul serial Rebelde va continua acțiunea de la colegiul Elite Way School (EWS) dar cu alți protagoniști. O nouă generație de studenți, dispuși să se îndrăgostească, să cânte și să trăiască în stilul ”Rebelde”.

Potrivit presei internaționale, Netflix a selectat deja câțiva actori importanți pentru noua serie. Cântăreața și actrița mexicană Azul Guaita (foto jos) este primul nume confirmat pentru noua serie Rebelde.

Frumoasa mexicancă a jucat deja un rol important în ”Mi marido tiene familia” și a fost apreciată ca atare. Este deja urmărită de peste 600 de mii de fani doar pe Instagram. Se pare că alături de frumoasa Azul, vor mai apărea Sergio Mayer, Andrea Chaparro, columbianul Jeronimo Cantilo, Franco Masini, simpatica Lizeth Selene, Giovanna Grigio sau Alejandro Puente.

Noua generație de rebeli se reconfigurează și probabil că de-a lungul perioadei următoare vor fi confirmate și alte nume de actori mai mult sau mai puțin cunoscuți.

Pe rețelele de socializare, vestea că Netflix va scoate o nouă serie Rebelde a trezit mult entuziasm printre fani. Chiar dacă o parte dintre ei sunt încă nostalgici și nu consideră că foștii protagoniști ai seriei pot fi înlocuiți atât de ușor, un procent și mai mare sărbătorește revenirea seriei.

În câteva ore, pagina soyrebeldenetflix de pe Instagram a adunat peste 30 de mii de urmăritori, iar contul actriței Azul Guaita a fost luat cu asalt de mesajele fanilor care abia așteaptă ca producția să apară. Pentru a te bucura de calitatea serialelor, asigura-te ca ai un Televizor LED Smart LG, 108 cm, 43UM7500PLA, 4K Ultra HD.