Stiri

Realme V20 5G a fost lansat oficial. Telefon de buget cu suport pentru 5G

Home  »  Stiri

Florin Codreanu

acum 12 luni

Cel mai nou smartphone din zona de buget de la Realme este Realme V20 5G. Noul telefon vine cu procesor Dimensity 7000 și are o baterie mare, de 5.000 de miliamperi. Ce specificații tehnice are și cât costă, aflăm din cele ce urmează. Dacă ești interesat de segmentul de huse Realme, verifică oferta noastră de pe CatMobile.ro

Preț și disponibilitate Realme V20 5G

Realme este unul dintre cei mai activi producători atunci când vine vorba de zona de buget. Un nou astfel de telefon a fost lansat în China și se cheamă Realme V20 5G.

Device-ul vine cu un procesor Dimensity 700 sub capotă. Smartphone-ul este oferit ca dispozitiv 5G de buget de la Realme. Vine cu un afișaj mare, 128 GB spațiu de stocare și are camere duble în spate.

Realme V20 5G costă 999 CNY (aproximativ 700 de lei) în China pentru singura variantă de 4 GB + 128 GB. Vine în două culori, cum ar fi Star Blue și Ink Cloud Black. Smartphone-ul este un dispozitiv exclusiv pe piața offline, ceea ce înseamnă că nu va fi disponibil pentru cumpărare online, cel puțin nu în acest moment.

Specificații Realme V20 5G

Prezentat ca un telefon de buget cu conectivitate 5G, noul Realme V20 este un smartphone interesant, atât din punct de vedere al aspectului, cât și în ceea ce privește configurația și prețul său.

Realme V20 5G are un ecran LCD de 6,5 inchi cu o crestătură în formă de lacrimă și o rezoluție HD+ de 720 x 1600 pixeli. Dispozitivul este alimentat de un procesor MediaTek Dimensity 700 (n.r un chipset bun și eficient pentru această zonă) și vine cu 4 GB RAM cu 128 GB spațiu de stocare încorporat. Dispozitivul nu primește un senzor de amprentă, dar poate accepta deblocarea facială.

Cât despre optică, Realme V20 5G are o cameră principală de 13 megapixeli și un obiectiv secundar de 0,3 megapixeli. Există o cameră de 5 megapixeli în față pentru selfie-uri și apeluri video. În plus, este susținut de o baterie de 5.000 mAh care acceptă încărcare de 10 W. Este echipat cu o mufă audio de 3,5 mm. Pentru conectivitate, aveți Wi-Fi, Bluetooth, 5G, GPS și un port USB-C pentru încărcare. În cele din urmă, nu este clar dacă smartphone-ul rulează pe Android 12 OS sau Android 11.

Între timp, compania pare să se pregătească și pentru a lansa Realme GT Neo 3T în India , deoarece pagina sa de asistență a fost difuzată pe site-ul Realme India. Pagina de asistență arată prețurile diferitelor piese de schimb, cum ar fi scanerul de amprente, camera frontală, adaptorul de alimentare, camera din spate (macro) și cablul USB. Realme este de așteptat să anunțe detaliile de lansare ale dispozitivului în zilele următoare.

Etichete:

Realme V20 5G