Stiri

Realme Q5i specificații tehnice și detalii oficiale

Home  »  Stiri

Florin Codreanu

acum 11 luni

Realme a anunțat un nou smartphone în China, numit Realme Q5i. Mai multe detalii despre el, precum și prețul și disponibilitatea sa, în cele ce urmează.

Realme Q5i preț și disponibilitate

Realme este pregătit să dezvăluie Q5 și Q5 Pro în China pe 20 aprilie, dar înainte de lansare, primul membru al seriei Q5 pare să fi sosit deja și este Realme Q5i. Noul smartphone al companiei beneficiază de aportul unui ecran de 90Hz și este alimentat de un procesor marca MediaTek, model Dimensity 810.

În ceea ce privește prețul și disponibilitatea acestui smartphone, ei bine, Realme Q5i poate fi cumpărat în variantele de 4GB RAM și 128GB la prețul de 1.199 CNY (aproximativ 860 de lei) în timp ce ediția cu 6 GB RAM + 128 GB stocare costă 1.299 CNY (aproximativ 930 de lei). Dispozitivul vine în două variante de culoare și anume Obsidian Blue și Graphite Black. Să aruncăm o privire peste specificațiile tehnice ale dispozitivului

Specificații tehnice Realme Q5i

Primul nume din seria Q5 a celor de la Realme are câteva specificații interesante și un design destul de plăcut și modern.

Modelul Realme Q5i este echipat, așa cum scriam și mai sus, cu un ecran LCD FHD+ IPS de 6,58 inchi cu o rată de reîmprospătare de 90 Hz, o rată de eșantionare la atingere de 180 Hz, 600 nits de luminozitate maximă și un decupaj perforat pentru selfie snapper.

Telefonul este alimentat de procesorul MediaTek Dimensity 810 asociat cu până la 6 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare care poate fi extins prin intermediul unui card microSD. Telefonul rulează pe Android 12 cu interfața dezvoltată in-house Realme UI 3.0 deasupra.

Realme Q5i

Realme Q5i

În ceea ce privește compartimentul foto, Q5i de la Realme are camere duble pe spate, inclusiv un senzor primar de 13 MP și un senzor de adâncime de 2 MP. Are o cameră de 8MP în față pentru selfie-uri și apeluri video. Dispozitivul are un senzor de amprentă montat lateral pentru securitate.

Opțiunile de conectivitate includ 5G, dual 4G LTE, Wi-Fi 5, Bluetooth, GPS, NFC și un port USB Type-C pentru încărcare. Realme Q5i este susținut de o baterie de 5000 mAh care vine cu suport pentru încărcare rapidă de 33 W.

În altă ordine de idei, Realme se pregătește să lanseze și o nouă pereche de căști interesante. Este vorba despre modelul Buds Q2. Acestea au un design transparent și se conectează prin Bluetooth 5.2 oferind o rază de acțiune de până la 10 metri. Cu detalii despre el, vom reveni și noi pe blog.catmobile.ro

Etichete:

Realme Realme Q5i