Stiri

Realme Narzo 30 se lanseaza pe 18 mai. Cum arata si ce specificatii tehnice aduce

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Realme Malayezia a confirmat lansarea oficiala a modelului Realme Narzo 30 pentru data de 18 mai. Telefonul va fi lansat in regiunea Asia si este asteptat cu nerabdare de fanii companiei. Iata ce specificatii tehnice aduce si ce design propune Realme Narzo 30.

Realme Narzo 30 specificatii tehnice si design

Compania Realme este gata sa lanseze un nou smartphone din seria Narzo. Este vorba despre Realme Narzo 30, devic care a fost confirmat de catre Realme Malayezia si care va fi lansat in data de 18 mai. Evenimentul va avea loc la ora 12 locala.

Totodata, Realme a postat pe pagina sa de Facebook un teaser al noului smartphone, sugerand faptul ca Realme Narzo 30 va fi echipat cu procesorul MediaTek Helio G95.

In alta ordine de idei, acelasi telefon a ajuns in baza de date a site-ului GeekBench, sugerand ca telefonul va avea o memorie RAM de 6GB si va rula Android 11, proaspat scos din cutie. Peste sistemul de operare clasic de la Google, Realme va aseza interfata dezvoltata in house si denumira Realme UI 2.0.

Separat, pe canalul de YouTube al lui Marc Yeo Tech Review, a aparut un clip video care sugereaza ca youtuberul a pus mana pe noul model Realme Narzo 30. Astfel, Narzo 30 si-a dezvaluit cumva designul de tip „sageata”. Potrivit aceleiasi surse, displayul telefonului are o rata de improspatare de 90Hz, iar bateria telefonului are o capacitate de 5.000 de miliamperi.

Se pare că are handsetul beneficiaza de o camera tripla pe spate,cu un senzor primar de 48 de megapixeli împreună cu Android 11 bazat pe interfața de utilizare a lui Realme. Se zvonește că telefonul ar avea o cameră selfie de 16 megapixeli și este prevăzut să aibă conectivitate 4G. Cu toate acestea, CEO-ul Realme India, Madhav Sheth, a confirmat că Narzo 30 va avea și un model care va susține 5G. Realme nu a făcut nicio dezvăluire despre lansarea smartphone-ului pe alte piete.

In alta ordine de idei, recent, compania Realme a anuntat oficial modelul Realme Q3 Pro. Acesta vine cu noul procesor Dimensity 1100 5G si beneficiaza de alte cateva specificatii tehnice foarte interesante. Realme Q3 Pro poate fi achizitionat pe culorile albastru, negru si „firefly”, iar pretul sau de achizitie este de 246 de dolari (aproximativ 1000 de lei), pentru versiunea de 6GB RAM si 128GB stocare de date. O versiune mai scumpa este cea de 8GB RAM si 128 GB stocare de date. Aceasta costa 277 de dolari. De asemenea, pe piata va fi disponibila versiunea de 8GB RAM si 256GB stocare de date, iar pretul ei creste simtitor, ajungand la borda de 307 dolari, adica aproape 1.300 de lei.

Etichete:

Realme Narzo 30