Stiri

Realme scoate un smartphone pentru gaming. Noul Realme GT Neo Gaming vine cu procesor Snapdragon 870

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Cei de la Realme vor lansa și ei pe piață un smartphone dedicat gamerilor. Este vorba despre telefonul Realme GT Neo Gaming, smartphone care va fi alimentat de procesorul Snapdragon 870 de la Qualcomm și care va avea un setup de tip triple camera pe spate. Mai multe detalii, în cele ce urmează.

Realme GT Neo Gaming va ajunge în curând pe piața. Specificații tehnice și alte detalii

O scurgere recentă de informații a anunțat că Realme pregătește modelul GT Neo2 pentru o lansare oficială. Iată că aflăm din ce în ce mai multe informații despre acest subiect. Se pare că GT Neo2 ar fi de fapt un smartphone dedicat gamerilor și ar urma să fie lansat la nivel global sub denumirea de Realme GT Neo Gaming.

Această nouă informație vine de la un tipster cunoscut de pe Twitter, care subliniază chiar că noul Realme GT Neo Gaming va avea un design specific telefoanelor din zona gaming-ului.

Aflăm de asemenea că noul smartphone va fi echipat cu un sistem triple camera pe spate și va fi alimentat de procesorul Snapdragon 870 de la Qualcomm. Este de așteptat ca acest Realme GT Neo Gaming să aibă mai multe versiuni de memorie, iar cele mai probabile două variante sunt: 8GB RAM cu 128GB stocare date și 12 GB RAM cu 256 GB pentru stocarea de date.

Sursa de pe Twitter confirmă că aceste două variante vor exista, ba chiar anunță și cât vor costa ele. Mai exact, ar fi vorba de o sumă de 500 de dolari în cazul variantei de 8GB RAM, respectiv 600 de dolari în cazul versiunii cu 12GB RAM la bord.

În altă ordine de idei, dacă ar fi să comparăm, putem spune că vehiculatul GT Neo2 care ar trebui să se lanseze în Asia și Realme GT Neo Gaming, care va fi lansat pe piețele globale, vor avea specificații tehnice similare.

Ecranul va avea o diagonală de 6.62 inch, cu rezoluție Full HD+ și o rată de refresh de 120Hz. Mai mult, acest ecran va avea un scanner de amprente incorporat. Procesorul de la Qualcomm, Snapdragon 870, este același pe ambele modele vehiculate, iar variantele de stocare, de asemenea, aceleași.

Telefoanele vor rula Android 11 proaspăt scoase din cutie, dar peste sistemul de operare clasic, vom avea o interfață Realme UI 2.0, dezvoltată in hose. Se pare că doi dintre senzorii de pe spate vor avea rezoluții de 8 megapixeli, respectiv 2 megapixeli, în timp ce senzorul de imagine principal va fi unul de 64 de megapixeli. Realme GT Neo Gaming va avea o autonomie bună, așa cum ar trebui să aibă un telefon dedicat gamerilor. Și asta pentru că energia sa vine de la un acumulator de 5.000 de miliamperi, cu suport pentru încărcare rapidă.

Mai toate indiciile duc către un design premium, cu margini extrem de subțiri în față, și o construcție elegantă pentru zona gaming. Difuzoarele și portul USB de tip C pot vi vizibile în partea de jos a telefonului. Vom reveni cu alte detalii despre acest model, în perioada următoare. Rămâi alături de noi pentru cele mai proaspete informații din lumea telefoanelor.