Stiri

Realme GT 2 Pro – ce specificații tehnice are

Home  »  Stiri

catmobile

acum 2 ani

Noul Realme GT 2 Pro este pe punctul de a fi lansat oficial. Deși momentan nu este cunoscută data oficială de lansare, au apărut informații despre specificațiile tehnice pe care acest smartphone atractiv de la Realme le va avea. Care sunt acestea, aflăm și noi, imediat.

Specificații tehnice Realme GT 2 Pro

Lansarea modelului Realme GT 2 Pro în India a fost confirmată de către CEO-ul Realme India, Madhav Sheth. Acesta a explicat într-o postare pe Twitter că noul Realme GT 2 Pro va avea cel mai bun diplay plat dintre telefoanele Android. Totodată, el a confirmat lansarea dispozitivului, fără a oferi o dată exactă pentru apariția acestuia.

Ne așteptăm totuși ca Realme să anunțe în curând lansarea oficială a noului dispozitiv. Să aruncăm o privire peste specificațiile tehnice pe care ar urma să le aibă noul Realme GT 2 Pro.

Noul smartphone de top de la Realme va avea un ecran LTPO E4 AMOLED de 6,7 inchi cu o rezoluție Quad HD+. Acest afișaj se va reîmprospăta la o rată de 120 Hz. Va exista și un senzor de amprentă în afișaj. În plus, are MEMC, 1400 nits de luminozitate maximă, frecvență de eșantionare la atingere de 1000 Hz și protecție Gorilla Glass Victus. Smartphone-ul are un design perforat pentru o cameră selfie de 32 de megapixeli în față.

Procesorul Snapdragon 8 Gen 1 alimentează smartphone-ul. În plus, primești până la 12 GB de RAM LPDDR5 cu până la 512 GB de stocare UFS 3.1. Există o unitate de cameră triplă în spate, incluzând un senzor primar IMX766 de 50 de megapixeli, un senzor ultra-larg de 150 de grade de 50 de megapixeli și un senzor de 2 megapixeli.

În plus, smartphone-ul este susținut de o baterie de 5000 mAh cu suport de încărcare rapidă de 65 W. În ceea ce privește software-ul, viitorii utilizatori vor beneficia de interfața Realme UI 3.0 bazată pe Android 12. Caracteristicile suplimentare includ difuzoare stereo cu sunet de înaltă rezoluție și un motor liniar pentru haptic. Opțiunile de conectivitate includ dual-SIM 5G, dual-band WiFi 6, Bluetooth 5.2, GNSS cu dublă frecvență, NFC și un port USB Type-C.

Etichete:

Realme GT 2 Pro