Stiri

Realme C25s are procesor Helio G85 si o baterie impresionanta de 6.000 de miliamperi

Home  »  Stiri

Dragos CatMobile

acum 3 ani

Realme a mai scos pe piata un smartphone. Este vorba despre noul model Realme C25s, device echipat cu o baterie de 6.000 de miliamperi, care beneficiaza si de incarcare rapida la 18W. Toate detaliile despre acest model de telefon, in cele ce urmeaza.

Specificatii tehnice Realme C25s. Cum arata noul device al companiei

In mare tacere, si fara prea mult fast, Realme a anuntat oficial in Malaezia noul smartphone Realme C25s, device care poate fi achizitionat pe culorile Blue Waters si Grey Water, adica in nuante de gri si albastru. Telefonul nu are un pret foarte ridicat, din primele informatii, pretul sau nedepasind suma de 700 de lei in traducere romaneasca. Ce ofera insa la interior Realme C25s?

Realme C25s are un ecran HD + de 6,5 inci cu rezoluție de 720 x 1600 pixeli, o rată de reîmprospătare de 60Hz și o luminozitate maximă de 570 nits. Pe ecran există o crestătură de tip waterdrop (asa cum vedem la foarte multe dintre telefoanele de pe piata chineza) pentru a găzdui o cameră frontală de 8 megapixeli. Realme C25s este alimentat de procesorul MediaTek Helio G85 SoC. Acesta vine cu 4 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare intern. De asemenea, va exista suport pentru extinderea stocării prin intermediul cardului microSD.

Realme C25s are o baterie imensă de 6.000 mAh cu suport de încărcare rapidă de 18 W. Acesta rulează pe sistemul de operare Android 11 bazat pe Realme UI 2.0. Există un senzor de amprentă pe panoul din spate. Pentru cameră, există o configurare triplă a camerei în formă pătrată, cu o combinație între o cameră primară de 48 de megapixeli, un senzor de adâncime de 2 megapixeli și un macro shooter de 2 megapixeli. Pentru partea din față, există o cameră selfie de 8 megapixeli.

Opțiunile de conectivitate includ suport dual SIM, 4G VoLTE, o mufă audio de 3,5 mm, Wi-Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth 5.0 și multe altele. Are o grosime de 9,6 mm și cântărește 209 de grame. Conform unui raport al MySmartPrice , Realme C25s va ​​fi lansat și în Europa în iunie. Se pare că această variantă a lui Realme C25s va ​​fi disponibilă în opțiuni de stocare de 4 GB + 64 GB și 4 GB + 128 GB.

În altă ordine de idei, poți profita în această perioadă de câteva reduceri de vară la telefoane cu un impact deosebit în țara noastră. Spre exemplu,  arunca o privire si peste Xiaomi Mi 10 Lite 5G, unul dintre cele mai bine vandute terminale de la Xiaomi. Daca esti interesat sa achizitionezi acest handset, recomandarea mea merge spre eMag.  Asta pentru ca aici am gasit cel mai bun pret pentru acest terminal. Xiaomi Mi 10 Lite 5G costa la eMag doar 1.499 de lei, iar daca preferi varianta achizitionarii lui in rate o poti face la o rata lunara de aproximativ 50 de lei. Rămâi alături de blog.catmobile.ro și pentru alte informatii despre telefoanele momentului.

Etichete:

Realme C25s