Reviews

Realme C1 lansat oficial: pret, specificatii tehnice, pareri

Home  »  Reviews

catmobile

acum 5 ani

Compania Realme a anuntat oficial modelul de telefon budget-centric, Realme C1. Device-ul a primit unda verde in India si este un telefon de buget care costa sub 400 de lei. Momentan, terminalul va fi disponibil doar prin intermediul site-ului Flipkart.

Specificatii si pareri Realme C1

Imbraca un desgin unibody, are cateva specificatii tehnice interesante si costa foarte putin. Noul Realme C1 este propunerea de buget a companiei Realme, fosta partenera a celor de la Oppo. Dar, ce specificatii are Realme C1?

In primul rand, device-ul se remarca printr-un ecran Full Screen cu diagonala de 6.2-inch si rezolutie 1440 x 720 pixeli. Aspectul sau este 19:9, deci unul modern. Sticla pare una de buna calitate, iar finisajele glossy de pe spate contribuie la aspectul general al telefonului. Realme C1 va fi disponibil in culorile negru si albastru.

Realme C1 (2)

Sub capota, Realme a pus un procesor ceva mai vechi, dar bun pentru zona entry level. Snapdragon 450 de la Qualcomm, este un octa core bine optimizat pentru consumul de energie si este cuplat cu 2GB RAM si 16 GB dedicati stocarii de date.

La capitolul optica, device-ul profita de setup-ul dual de pe spatele sau, acolo unde propune o combinatie atractiva de 13 si 2 megapixeli. Pe partea din fata, Realme C1 are 5 megapixeli, pe o camera care poate captura selfie-uri bune si sustine sesiuni intense de video calling de buna calitate.

Realme C1 (3)

Realme C1

Producatorul ne anunta ca Realme C1 are o baterie de 4.230 de miliamperi, iar la baza sa sta sistemul de operare Android 8.1 Oreo, peste care a aplicat interfata ColorOS 5.1. In ceea ce priveste conectivitatea, Realme C1 se bazeaza pe suport pentru tehnologiile GPS, 4G LTE si bluetooth cu GLONASS. Portul microUSB serveste pentru incarcarea baterie de 4.230 de miliamperi, iar mufa audio pentru casti de 3.5 milimetri nu lipseste din peisaj.

Una peste alta, avem un device de buget decent, cu pret bunicel pentru ceea ce ascunde in interior. Ramane de vazut daca terminalul va depasi granitele Asiei, dar probabil ca nu se va intampla asta prea curand. De la aceeasi companie va recomandam telefoanele Oppo Realme 1 si viitorul Realme 2.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 4 votes
Brand Name
Realme
Product Name
Realme C1
Price
RON (aprox) 440