Stiri

Realme 9 Pro – specificații tehnice înainte de lansarea oficială

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 2 ani

Mai multe dintre specificațiile viitorului smartphone Realme 9 Pro au ieșit la suprafață. Noua serie va fi lansată în acest an pe piață, după ce speculațiile în privința sa au apărut încă din luna septembrie a anului trecut. Aruncăm o privire peste specificațiile tehnice ale viitorului Realme 9 Pro în cele ce urmează.

Realme 9 Pro – specificații tehnice înainte de lansarea oficială

Seria Realme 9 a fost extrem de vizibilă în ceea ce privește zvonurile încă de anul trecut, iar în septembrie 2021, am primit confirmarea că seria Realme 9 va debuta în cele din urmă pe parcursul acestui an.

Se pare că avem în sfârșit câteva idei clare în ceea ce privește unul dintre smartphone-urile din serie, care este Realme 9 Pro, probabil cel mai așteptat dintre telefoanele gamei.

Cei de la SmartPrix au oferit primele detalii legate de această serie de la Realme, precum și specificațiile viitorului smartphone Realme 9 Pro. Randările pentru smartphone ne arată că acesta va veni cu rame înguste și o gaură care va găzdui camera selfie. Telefonul are părți laterale relativ plate și o configurație de tip triple camera în spate, alături de care va exista un blitz LED.

Butoanele de volum se află în stânga, în timp ce avem butonul de pornire în dreapta. Ne așteptăm să aibă grila difuzorului și portul Type-C în partea de jos. În plus, redările pentru dispozitiv ne arată varianta de culoare Midnight Black, în timp ce este deviceul așteptat să vină și în alte două culori și anume Aurora Green și Sunrise Blue.

În altă ordine de idei, se pare că Realme 9 Pro va beneficia de un ecran cu diagonală de 6.59-inch, plus rată de împrospătare de 120 Hz. Sub ecran va exista un senzor de amprente și după toate probabilitățile, vorbim despre un display de tip AMOLED, nu de un LCD.

Realme 9 Pro va fi alimentat de un chipset de la Qualcomm, aproape sigur, modelul Snapdragon 695 5G, cuplat cu 8GB RAM și 128GB, memorie nativă pentru stocarea datelor.

În zona de optică, așa cum se zvonește, device-ul va avea trei camere pe spate, cel mai important senzor urmând a avea o rezoluție de 64 de megapixeli. Alături de el, vor funcționa se pare alți doi senzori de imagine de 8 megapixeli, respectiv 2 megapixeli.

Pasionații de selfie-uri și sesiuni de video calling cu prietenii sau familia se vor bucura de o cameră de 16 megapixeli, care evident va fi în partea din față a dispozitivului. Totodată, Realme 9 Pro va avea o baterie de 5.000 de miliamperi la bord, una care va beneficia de suport pentru încărcare rapidă la 33W.

Vă reamintim că zilele trecute, compania a anunțat oficial în India smartphone-ul Realme 9i. Mai multe detalii despre acest device găsești pe blogul nostru. Cu amănunte despre seria Realme 9 vom reveni în perioada următoare.

Etichete:

Realme Realme 9 Pro