Stiri

Realme 6i – detalii oficiale, specificatii tehnice si pareri

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Compania Realme a anuntat in ultimele zile in India noile sale modele de telefon, Realme 6 si Realme 6 Pro. Se pare ca producatorul chinez mai are in plan lansarea a inca unui terminal: modelul Realme 6i.

Realme 6i specificatii tehnice si pareri

Noul model si-a facut deja aparitia in site-ul de benchmarking, GeekBench. Asta inseamna ca device-ul si compania in acelasi timp, ne permit sa aruncam o privire asupra specificatiilor sale tehnice.

Conform listarii sale oficiale din GeekBench, Realme 6i va rula din fabrica Android 10 si va avea o memorie RAM de 4GB.

Totodata, device-ul va beneficia de aportul noului procesor Helio G70 de la MediaTek. Din primele informatii, Realme 6i a obtinut un scor de 345 de de puncte in testul single core si de 1293 de puncte in testul multi core.

Realme 6i a primit si certificarea FCC, o alta certificare care ne permite sa aruncam o privire mai ampla asupra specificatiilor sale tehnice.

Device-ul va beneficia de un ecran modern, cu decupaj de tip waterdrop in partea sa de sus. Pe spate, Realme 6i vine cu un main shooter de 48 de megapixeli. Modelul pe care Realme se pregateste sa-l lanseze pe piata are o baterie de 5.000 de miliamperi la bord, baterie care va beneficia si de incarcare rapida la 18W. Se pare ca incarcarea acestei baterii se va face printr-un port micro USB.

Nu este singurul device pe care compania il va lansa in perioada urmatoare. Un smartphone cu numarul de model RMX2063 a fost de asemenea surprins in baza de date a site-ului GeekBench. Acesta din urma va avea Android 10 la bord si un chipset de la Qualcomm, despre care momentan nu stim ce fel de procesor este. Stim insa ca va avea o viteza de 1.8 Ghz, si ca va fi cuplat cu o memorie RAM de 8GB. Foarte probabil, vorbim despre un device din zona mid-range.

Revenind la Realme 6i, putem confirma ca device-ul este un mid-range atractiv, care probabil se va bucura si de un pret destul de atractiv. Nu este insa vorba despre un mid-range puternic, ci mai degraba despre unul din clasa entry level. Realme 6i are un aspect modern, un design placut si sigur, dar pare mai degraba un smartphone orientat spre eficienta decat spre performanta. Cu alte informatii despre el, vom reveni si noi in perioada imediat urmatoare.

Etichete:

Realme Realme 6i
Summary
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Realme
Product Name
Realme 6i