Reviews

Realme 3 Pro specificatii tehnice, pareri si diferente fata de Realme 3. Toate detaliile sunt AICI

Home  »  Reviews

catmobile

acum 5 ani

Acum o luna de zile, cei de la Realme au lansat oficial smartphone-ul Realme 3. Despre el gasesti detalii pe blogul nostru. Noul model Realme 3 Pro este si el gata de lansarea oficiala si, foarte probabil, va deveni un competitor direct al smartphone-ului Xiaomi Redmi Note 7 Pro, in special in zona din Asia.

Realme 3 Pro specificatii tehnice si pareri

CEO-ul companiei Realme, Madhav Sheth a dezvaluit zilele trecute ca noul device Realme 3 Pro este gata de lansarea oficiala.

Cu toate acestea, Sheth nu a precizat exact cand va fi lansat noul Realme 3 Pro, dar a confirmat ca prezentarea oficiala va avea loc in aceasta luna. Cele mai noi informatii sustin ca de lansarea lui Realme 3 Pro ne mai despart doar cateva zile.

Din informatiile site-ului IndiaShopps, aflam ca Realme 3 Pro va avea la bord un procesor foarte puternic din zona mid-range. Este vorba despre Snapdragon 710 de la Qualcomm, ceea ce inseamna ca Realme 3 Pro va avea un chipset mai puternic decat Redmi Note 7 Pro. Noua platforma Snapdragon 710 este construita pe un proces de 10 nanometri si asigura o performanta dubla din punct de vedere al capabilitatilor de inteligenta artificiala, prin comparatie cu Snadpragon 660.

Mai mult decat atat, noul procesor de la Qualcomm pentru zona medie, imprumuta cateva detalii importante de la Snapdragon 845, cel mai puternic procesor de pe piata, dedicat flagship-urilor cu Android la bord. Platforma celor de la Qualcomm are la bord doua nuclee Kryo 360 Cortex A75 tactate la frecventa de 2.2 Ghz si alte sase nuclee Kryo 360 Cortex A55, tactate la frecventa de 1.7 Ghz. Procesorul octa-core este cuplat cu placa video Adreno 616, care conform producatorului asigura imbunatatiri majore la nivel de gaming, oferind o performanta cu pana la 35% in ceea ce priveste partea grafica.

Totodata, Snapdragon 710 imprumuta Hexagon Digital Signal Processor (DSP) 685 de la Snapdragon 845. Fara indoiala, acest procesor este unul mai rapid decat Snapdragon 675, ceea ce poate insemna ca si Realme 3 Pro este un telefon mai rapid decat Redmi Note 7 Pro.

Scurgerile de informatii din presa indiana anunta ca device-ul va beneficia si de noua tehnologie de incarcare rapida VOOC 3.0 de la Oppo. VOOM este capabila sa incarce telefonul de la 0 la 75% intr-un interval foare scurt de timp, sub 30 de minute. Mai mult decat atat, noul Realme 3 Pro se va baza pe senzorul Sony IMX519 pe camera sa principala, un argument solid pentru o performanta categoric buna in sectorul foto.

Calitatea constructiei va fi una destul de decenta. Finisajele sunt de buna calitate, dar se pare ca la fel ca si Realme 2 Pro, noul Realme 3 Pro se va baza pe sticla si plastic.

4GB va avea terminalul dedicati memoriei RAM, in timp ce capacitatea standard de stocare va fi de 32 GB. Aproape sigur vom mai avea versiune de Realme 3 Pro cu 4GB RAM si 64 GB pentru stocarea de date, dar si de 6GB RAM cu 64 GB pentru stocarea de date.

Din informatiile aduse de site-ul din India, alfam de asemenea ca Realme 3 Pro va putea fi achizitionat pe culori diferite, cel mai probabil 3 la numar, dar acestea nu au fost momentan confirmate.

Va reamintim ca modelul Realme 3, lansat acum o luna are la bord un procesor Helio P70 , un procesor mai slab decat Snapdragon 710. Versiunea standard lansata deja de ceva timp pe piata are un ecran de 6.2-inch cu aspect 19:9, detalii care se vor pastra probabil si pe Realme 3 Pro. Memoria RAM a telefonului Realme 3 este fie de 3GB fie de 4GB, in timp ce modulul principal foto este unul dual cu senzori de 13 si 2 megapixeli. Camera frontala are 13 megapixeli. Este posibil ca la acest capitol, Realme sa mai umble pentru a creste performanta modelului nou. Daca Realme 3 costa intre 530 si 650 de lei, ne asteptam ca Realme 3 Pro sa coste undeva intre 750 si 900 de lei.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Realme
Product Name
Realme 3 Pro