Reviews

Reach Allure Rise smartphone 4G care costa putin peste 300 de lei

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 6 ani

Telefoanele de buget sunt din ce in ce mai prezente pe piata asiatica. Indienii sunt recunoscuti la acest capitol, iar cei de la Micromax ne-au aratat asta in ultimul an prin vanzarile crescute pe acest segment de activitate. Noul Micromax Bharat 5 a fost de asemenea bine receptionat, in timp ce Intex Elyt e6 confirma asteptarile.

Va prezentam astazi un new-entry, un telefon produs de cei de la Reach Mobiles, care se incadreaza in aceeasi categorie de pret.

Evident, nu este vorba despre un telefon impresionant ca si configuratie, dar ne-a atras atentia printr-un aspect placut si un pret foarte bun de achizitie. Despre Reach Allure Rise discutam in cele ce urmeaza.

Reach Allure Rise detalii oficiale si specificatii tehnice

Pentru un telefon de buget, devine din ce in ce mai importanta capacitatea de conectivitate 4G VoLTE. Reach Mobiles scoate un astfel de smartphone, capabil de 4G VoLTE, plus alte cateva optiuni interesante, la un pret care depaseste cu putin 300 de lei.

Este un progres din punct de vedere calitativ pentru producatorul indian, care spre deosebire de 2017 cand lansa in octombrie un device cu 1 GB RAM si ecran FWVGA, la aproape acelasi pret, aduce acum un telefon mai bun, mai calitativ.

Reach Allure Rise

Noul Reach Allure Rise este asadar un device mai bun decat Reach Allure Secure lansat anul trecut si ofera demonstratia faptului ca producatorul indian incepe sa creasca si sa „prinda radacini” pe piata din aceasta tara. Modelul Allure Rise are acum un ecran cu rezolutie HD (1280 x 720 px) si o diagonala de 5.5 inch. Procesorul sau este un quad-core de 1.3 Ghz.

Aspectul frontal este unul destul de placut si remarcam faptul ca marginile laterale sunt destul de mici pentru un astfel de telefon. Camera frontala este plasata in partea de sus, alaturi de difuzor, in timp ce pe spate avem de asemenea o singura camera foto principala si logo-ul companiei.

Reach Allure Rise are 2GB memorie RAM si 16 GB memorie nativa pentru stocarea de date. Modelul este echipat din fabrica cu un sistem de operare curat si bine optimizat, Android v7.0 Nougat. In plus, la acest bani, primim un dual – SIM cu baterie de 2.600 de miliamperi si cu slot dedicat pentru extinderea memoriei native pana la 64 GB prin carduri de memorie externa.

Reach Allure Rise (1)

Reach Allure Rise are o camera frontala de 5 megapixeli pentru selfie-uri si video calling, dar si o camera principala cu rezolutie de 8 megapixeli si LED Flash. Telefonul nu este lipsit de mufa pentru casti de 3.5 milimetri, de portul UBS 2.0 si de optiunile bluetooth, GPS (A-GPS), Wi-Fi 802.11 si FM Radio.

Puteti gasi acest device pe site-ul de specialitate indian, Flipkart. Pretul ni se pare avantajos, pentru oricine e interesat sa cumpere un telefon fara pretentii si fara sa-si goleasca buzunarele.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Reach Mobiles
Product Name
Reach Allure Rise