Stiri

Razer Phone la testul de durabilitate: iata cum s-a descurcat

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Cei de la Razer n-au construit noul telefon Razer Phone de la zero. Compania Americana achizitionase in trecut o alta companie mai mica, Nextbit, adica start-up-ul responsabil pentru celebrul smartphone Nextbit Robin, primul telefon din lume ancorat in Cloud. Ei bine, pe acest telefon si pe al sau design s-a bazat Razer la constructia Razer Phone.

Razer Phone la testul de durabilitate

Nextbit Robin n-a facut fata asa cum ar fi trebuit testelor de rezistenta la care l-au supus cei de la JerryRigEverything, astfel ca, observand asemanarea teribila dintre Razer Phone si Nexbit Robin, foarte multi s-au intrebat daca si noul release al celor de la Razer a avut aceeasi soarta.

Razer Phone

Din fericire, raspunsul este „nu”. Sau „nu in totalitate”. Ecranul LCD de pe Razer Phone, care in fapt este singurul din lume cu o rata de refresh de 120 Hz foloseste doar Corning Gorilla Glass 3, nu mult mai noul, Corning Gorilla Glass 5. Din fericire insa, la testele la care ecranul de pe Razer Phone a fost supus, a reusit sa treaca in cele din urma clasa.

Partile metalice ale telefonului au putut fi zgariate destul de usor cu un cutter ceea ce nu pare tocmai normal, in schimb senzorul de amprente, desi a fost zgariat, a functionat in continuare perfect. Nu va vom dezvalui toate rezultatele testelor la care JerryRigEverything a supus Razer Phone, pentru ca dorim sa va lasam placerea de a vizualiza clipul de mai jos.

Cert este ca primul telefon adevarat dedicat gaming-ului pare mai durabil decat predecesorul sau daca-l putem numi asa pe Nexbit Robin.

Un review Razer Phone gasiti si pe site-ul nostru. Specificatiile complete ale telefonului le gasiti si mai jos:

Razer Phone Specificatii tehnice
Data de lansare Noiembrie, 2017
Ecran IGZO IPS LCD capacitive touchscreen, 5.7″, 1440 x 2560 pixels, 16:9 ratio (~515 ppi)
Procesor Snapdragon 835, Octa-core (4×2.35 GHz Kryo & 4×1.9 GHz Kryo)
GPU Adreno 540
Placa Video
Adreno 540 GPU
Memorie RAM
Memorie ROM 64 GB (extensibila pana la 2TB)
Sistem de operare Android 7.1.1 (Nougat)
Dotari foto Dual 12 MP, f/1.8 + 13 MP, f/2.6, 2x optical zoom, phase detection autofocus, dual-LED (dual tone) flash, frontala 8 MP, f/2.0
Acumulator 4000 mAh
Dimensiuni 158.5 x 77.7 x 8 mm

 

Summary
Article Name
Razer Phone la testul de durabilitate: iata cum s-a descurcat
Description
Razer Phone a fost supus testului de durabilitate de pe canalul JerryRigEverything: vezi cum s-a descurcat gaming phone-ul
Author
Publisher Name
Catmobile