Stiri

Qualcomm Snapdragon 870 5G specificatii tehnice si primele impresii

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

A fost lansata oficial noua platforma Qualcomm Snapdragon 870 5G. Probabil ca in scurt timp vom vedea pe piata si primele telefoane echipate cu acest tip de procesor. Mai multe detalii despre Qualcomm Snapdragon 870 5G avem in cele ce urmeaza.

Specificatii tehnice Qualcomm Snapdragon 870 5G

Qualcomm Technologies a dezvaluit cel mai nou procesor al sau, un follow-on al modelului Snapdragon 865 Plus, care a fost introdus pe piata in luna iulie a anului trecut. Noul Qualcomm Snapdragon 870 5G a fost dezvaluit presei, astfel ca putem arunca si noi, o prima privire asupra lui.

Noul chipset se bazeaza pe nucleul Qualcomm Kryo 585, cu viteze de până la 3,2 GHz. Compania spune că noul Snapdragon 870 este conceput pentru a oferi performanțe sporite pe toate planurile pentru un joc de cel mai inalt nivel, cu experiențe de joc Qualcomm Snapdragon Elite și mmWave extrem de rapide și AI ultra-intuitivă.

Snapdragon 870 va alimenta o selecție de dispozitive emblematice de la Motorola, iQOO, OnePlus, OPPO și Xiaomi. Motorola Edge S a fost deja confirmat că vine cu Snapdragon 870 SoC și se lansează pe finalul acestei luni în China. Se așteaptă ca alte dispozitive să debuteze în primul trimestru al anului cu noul chipset la bord.

Snapdragon 870 este un chipset fabricat pe un proces tehnologic de 7 nm care oferă viteze de ceas de până la 3,2 GHz. Nucleul principal Kryo 585 al Cortex-A77 din Snapdragon 870 merge la viteza de ceas de 3,2 GHz, împreună cu trei alte nuclee Cortex-A77 la 2,4 GHz și patru nuclee Cortex-A55 la 1,8 GHz. SoC include grafică Adreno 650, care este disponibilă și pe cipsetul Snapdragon 865. Snapdragon 870 SoC acceptă până la afișaj 4K la o rată de reîmprospătare de 60Hz. Are tehnologie Quick Charge 4 Plus pentru incarcarea rapida a bateriei/

Kedar Kondap, vicepreședinte, managementul produselor, Qualcomm Technologies, Inc, a declarat: „Bazându-ne pe succesul Snapdragon 865 și 865 Plus, noul 870 de la Qualcomm Snapdragon a fost conceput pentru a răspunde cerințelor OEM și ale industriei mobile.”

Si pentru ca tot vorbeam de fostul chipset Snapdragon 865, avem pentru tine o propunere de telefon de top, echipat cu acest super procesor la bord. Este vorba despre acest Telefon mobil Xiaomi Mi 10T Pro, Dual SIM, 128GB, 8GB RAM, 5G, Cosmic Black pe care il poti achizitiona acum la reducere de la emag, pentru 2.399 de lei. Iti ofera un LCD de exceptie, o baterie generoasa, viteza impresionanta in gaming, senzor de amprente extrem de rapid, un meniu foarte foarte intuitiv si curat si peste toate, un raport calitate pret de invidiat.