Stiri

PUBG Mobile a interzis peste 1.5 milioane de conturi care au folosit mijloace necinstite

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

PUBG Mobile a anuntat oficial ca in perioada 28 martie – 1 aprilie, au fost interzise 1.6 milioane de conturi care au folosit diverse strategii neloiale pentru a trisa.

PUBG Mobile a interzis peste 1.5 milioane de conturi

PUBG Mobile a dezvăluit recent că jocul a interzis definitiv peste 1,5 milioane de conturi în ultimele zile din cauza faptului că acele conturi foloseau mijloace nedrepte pentru a obține avantaje și a obține o victorii în timpul unor bătălii. Faptul a fost împărtășit de dezvoltatorii jocului pe Twitter.

Ultima rundă de interzicere a PUBG Mobile a dus la excluderea permanentă a jocului de 18.137.787 de conturi, în timp ce cu cel mai recent raport anti-înșelătorie PUBG Ban Pan distribuit de PUBG Mobile, 16,91,949 conturi au fost interzise și raportul a dezvăluit, de asemenea, iar majoritatea conturilor interzise a aparținut nivelului Bronz, care este cel mai jos nivel din joc.

Practicile neloiale care au fost folosite de aceste conturi au inclus obiectivul automat care permite jucătorilor să blocheze automat dușmanii în mișcare, ceea ce face mai ușor uciderea lor, dar și înșelătorii transparente care permit jucătorilor să vadă prin pereți și alte structuri de acoperire.

Potrivit statisticilor dezvăluite de PUBG Mobile, aproximativ 32% dintre utilizatorii interzisi foloseau o formă de trișare. Între timp, 12% dintre utilizatori foloseau hack-uri rapide pentru a se deplasa mai repede, în timp ce 6% și 4% dintre utilizatori foloseau respectiv o modificare a pagubelor de zonă și a personajului pentru a suferi daune mai mici. Aproximativ 10% dintre jucători foloseau alte tipuri de hacks.

PUBG Mobile este încă interzis în India și nu a apărut în magazinul de jocuri sau în magazinul de aplicații de când a fost interzis în țară în septembrie 2020. Un raport recent a sugerat că compania a primit un aviz din partea guvernului indian pentru a lansa jocul în regiune, dar nici alte actualizări nu au fost partajate de dezvoltatori.

Etichete:

PUBG Mobile