Stiri

A apărut primul telefon cu ”display cascadă”. Ce spune Xiaomi despre noul produs

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Xiaomi, unul dintre cele mai importante branduri de telefoane din lume, a prezentat astăzi primul său telefon inteligent cu display cascadă, curbat la 88 de grade pe fiecare latură. Aproape întregul cadru al telefonului este acoperit de ecran, în timp ce corpul său nu are porturi sau butoane.

Xiaomi nu încetează să inoveze și încercă să găsească cel mai bun echilibru între imaginație și realitate. Împingând limitele unui design clasic, inginerii Xiaomi au încercat să facă smartphone-ul cât mai simplu posibil și să aducă conceptul de telefon „format doar din ecran” cu un pas mai aproape de realitate.

Ecranul curbat la 88 de grade pe patru laturi de la Xiaomi, o revoluție din toate punctele de vedere 

Marea provocare a fost conceperea unui panou de sticlă de 88 de grade și integrarea 3D a acestuia. Finisarea pe toate cele patru laturi necesită echipamente de procesare a sticlei auto-dezvoltate, îndoire la cald la o temperatură de sub 800 de grade Celsius și presiune ridicată, patru instrumente diferite de finisare și peste zece proceduri complexe.

Pentru realizarea unui astfel de panou de sticlă curbat la 88 de grade s-au realizat mii de încercări. Pentru a atașa bucata de sticlă curbată la 88 de grade de ecranul flexibil, s-a utilizat o procedură inovativă de lipire 3D. Toate aceste eforturi asigură o performanță înaltă a ecranului.

Design-ul unibody fără porturi și fără butoane, noua direcție pentru telefoanele viitorului

Cu noile descoperiri Xiaomi în ceea ce privește ecranul curbat pe toate laturile, se creează noi posibilități și se fac progrese importante către realizarea unui smartphone unibody, cu adevărat fără porturi.

Cu acest design revoluționar, aproape toate laturile telefonului sunt acoperite de ecran. Datorită celor 46 de tehnologii brevetate intern, porturile și butoanele fizice își pot exercita funcțiile prin alternative mai elegante. Noile soluții oferite sunt revoluționare și se vor integra perfect în conceperea telefonului inteligent al viitorului.

Pana la lansarea acestui model, arunca o privire peste Xiaomi Mi 10 Lite 5G, unul dintre cele mai bine vandute terminale de la Xiaomi. Daca esti interesat sa achizitionezi acest handset, recomandarea mea merge spre eMag.  Asta pentru ca aici am gasit cel mai bun pret pentru acest terminal. Xiaomi Mi 10 Lite 5G costa la eMag doar 1.599 de lei, iar daca preferi varianta achizitionarii lui in rate o poti face la o rata lunara de aproximativ 50 de lei.

Nu uita să arunci și tu o privire peste oferta noastră de huse telefoane pe care o găsești disponibilă pe CatMobile.ro.